- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
takjoe
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:mindenhol hallom, olvasom, hogy már működik a Gooogle keresőben a magyar hangalapú keresés,de én a Voice Search settingnél nem találom továbbra sem a magyar nyelvet,így nem tudom átállítani (egyébként Concorde 9,7 tabletről van szó Android 4.04-el),gondoltam letöltöm a Google Playról ,de ha a tableten keresztül lépek be nem találom ezt az alkalmazást, Valakitől azt a tanácsot kaptam, hogy majd frissül magától, de hogyan, ha a tableton nem látom ,mint külön alkalmazás?
A másik: szeretnék e-könyveket felolvastatni, (magyarul,angolul), de nem tudom megcsinálni. Alapból kiírja mindig, hogy a Google TTS alkalmazás leáll, az használhatatlan. Telepítettem a SVOX-ot ,vettem hozzá egy magyar és egy angol hangot, letöltöttem a Moon Readert és a Cool Readert, de nem tudom összehozni. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?
Kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest