Aktív témák

• ddekany

veterán

Google Maps kérdés: Hogyan lehet egy keresési javaslatot, ami a keresőmezőbe gépelés közben az alatt előjön, tovább szerkeszteni a keresőmezőben? Pl. tegyük fel, meg akarom keresni a Rottenbiller utca 15-öt, de főleg egy mobilon, nem akarom az egészet begépelni. A "Rot" begépelése után meg is jelenik a javaslatok közt a "Rottenbiller utca", remek. De ha rábökök, azonnal rákeres, így nincs lehetőségem odaírni utána a 15-öt. (Ha ekkor visszamegyek a keresésre, akkor meg már ismét üres a kereső mező, ill. az előzményekben benne van az előző keresés, de ha rábökök, akkor megint kapásból rákeres. Az útvonal tervezésnél viszont át tudom gépelni mint célt... de ez elég gány, főleg hogy nem is akartam, hogy útvonaltervezéssel szívjon. Szóval csak van más megoldás...)

Amit végképp nem értek, hogy angolul ezerféleképpen kerestem erre, gondolván biztos millióan feltették már a kérdést, de semmi... Ennyire vak lennék? Amúgy nincs a javaslat jobb oldalán felfelé mutató nyíl, mint a böngésző javaslatoknál. Mi folyik itt? ICS, 6.x-es Maps (nem az én telefonom, nem látom innen).

Aktív témák

Hirdetés