- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
ddekany
veterán
Google Maps kérdés: Hogyan lehet egy keresési javaslatot, ami a keresőmezőbe gépelés közben az alatt előjön, tovább szerkeszteni a keresőmezőben? Pl. tegyük fel, meg akarom keresni a Rottenbiller utca 15-öt, de főleg egy mobilon, nem akarom az egészet begépelni. A "Rot" begépelése után meg is jelenik a javaslatok közt a "Rottenbiller utca", remek. De ha rábökök, azonnal rákeres, így nincs lehetőségem odaírni utána a 15-öt. (Ha ekkor visszamegyek a keresésre, akkor meg már ismét üres a kereső mező, ill. az előzményekben benne van az előző keresés, de ha rábökök, akkor megint kapásból rákeres. Az útvonal tervezésnél viszont át tudom gépelni mint célt... de ez elég gány, főleg hogy nem is akartam, hogy útvonaltervezéssel szívjon. Szóval csak van más megoldás...)
Amit végképp nem értek, hogy angolul ezerféleképpen kerestem erre, gondolván biztos millióan feltették már a kérdést, de semmi... Ennyire vak lennék? Amúgy nincs a javaslat jobb oldalán felfelé mutató nyíl, mint a böngésző javaslatoknál. Mi folyik itt? ICS, 6.x-es Maps (nem az én telefonom, nem látom innen).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest