Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
- 

ddekany nagyúr Google Maps kérdés: Hogyan lehet egy keresési javaslatot, ami a keresőmezőbe gépelés közben az alatt előjön, tovább szerkeszteni a keresőmezőben? Pl. tegyük fel, meg akarom keresni a Rottenbiller utca 15-öt, de főleg egy mobilon, nem akarom az egészet begépelni. A "Rot" begépelése után meg is jelenik a javaslatok közt a "Rottenbiller utca", remek. De ha rábökök, azonnal rákeres, így nincs lehetőségem odaírni utána a 15-öt. (Ha ekkor visszamegyek a keresésre, akkor meg már ismét üres a kereső mező, ill. az előzményekben benne van az előző keresés, de ha rábökök, akkor megint kapásból rákeres. Az útvonal tervezésnél viszont át tudom gépelni mint célt... de ez elég gány, főleg hogy nem is akartam, hogy útvonaltervezéssel szívjon. Szóval csak van más megoldás...) Amit végképp nem értek, hogy angolul ezerféleképpen kerestem erre, gondolván biztos millióan feltették már a kérdést, de semmi... Ennyire vak lennék? Amúgy nincs a javaslat jobb oldalán felfelé mutató nyíl, mint a böngésző javaslatoknál. Mi folyik itt? ICS, 6.x-es Maps (nem az én telefonom, nem látom innen). 
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő