- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47932 üzenetére
Nem értettelek félre. Ezek ilyenek. Én a PlayerPro-t használom, és az is roppant érzékeny. Ha egy albumon belül van 12 szám, ugyanaz az előadó, ugyanaz az albumcím, de mondjuk az egyik szám idtag megjegyzés rovatában van valami, vagy mondjuk nem rock hanem pop kategóriába van sorolva, akkor már külön albumot nyit neki.
Javaslom ezt a szerkesztő programot. Legalább nézz bele, hogy mi a pálya.Marha egyszerű, betallózod a könyvtárat, kijelölöd az összes számot, oldalt átírogatod amit akarsz és elmented. Két perc az egész.
Ezt a JetAudio-t nem ismerem, de a PlayerPro az SD-n létrehoz egy könyvtárat magának, és abba pakolja valami fura fájlokba a dolgait. Szerintem a JetAudio is valahogy így tehet. Ha azt a könyvtárat letörlöd akkor szerintem elfelejt mindent. Bár a következő indításakor újra létre fogja hozni.Ha törlöd a JetAudiot az nem biztos, hogy az SD-ről ezt a könyvtárat letörli.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel