- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47933 üzenetére
de most érted...mit írjak az előadóhoz?
az album címét? vagy hogy kéne? ...nem.
én voltam a hülye, hogy feltettem ezt az app-ot, csak tudod PC-n már legalább 6 éve használom a JetAudio-t és mivel ajánlották, hogy próbáljam ki, esztelenül le is kaptam GooglePlay-ről...
azóta kicsit nézelődtem, és a hivatalos honlapjukon még csak meg sem említik, hogy Android-ra fejlesztenének...dehát miért is tennék? hiszen a Cowon (a program fejlesztője) saját hardvert forgalmaz, melyen saját szoftver fut. mit keresne Androidon?
csak hát...ezt nem gondoltam át mielőtt letöltöttem ezt a minden bizonnyal fake programot...egyébként szerintem ez szerzői jog megsértése, legalábbis tényleg 90%-ig biztos vagyok abban, hogy a Cowon-nak ehhez a programhoz Android platformon semmi köze sincs.megnéztem mégegyszer, nem találtam semmilyen mappát, ami erre a szemétre utalt volna...
szóval valószínűleg SD format leszamúgy is ideje már...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest