Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47933 üzenetére
de most érted...mit írjak az előadóhoz?
az album címét? vagy hogy kéne? ...nem.
én voltam a hülye, hogy feltettem ezt az app-ot, csak tudod PC-n már legalább 6 éve használom a JetAudio-t és mivel ajánlották, hogy próbáljam ki, esztelenül le is kaptam GooglePlay-ről...
azóta kicsit nézelődtem, és a hivatalos honlapjukon még csak meg sem említik, hogy Android-ra fejlesztenének...dehát miért is tennék? hiszen a Cowon (a program fejlesztője) saját hardvert forgalmaz, melyen saját szoftver fut. mit keresne Androidon?
csak hát...ezt nem gondoltam át mielőtt letöltöttem ezt a minden bizonnyal fake programot...egyébként szerintem ez szerzői jog megsértése, legalábbis tényleg 90%-ig biztos vagyok abban, hogy a Cowon-nak ehhez a programhoz Android platformon semmi köze sincs.megnéztem mégegyszer, nem találtam semmilyen mappát, ami erre a szemétre utalt volna...
szóval valószínűleg SD format leszamúgy is ideje már...
Aktív témák
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest