- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
stefi68
addikt
Helló Mindenki!
Tudtok MAGYARított androidos alkalmazások lelőhelyéről, fórumáról stb.....
Még nincs androidos telóm, de már ki van nézve, úgyhogy napok (max 1-2 hét) kérdése hogy lesz. Ettől függetlenül már pár hete foglalkozom az androiddal és eldöntöttem, hogy passzióból nekiállok népszerű és hasznos android apk-kat magyarítani.
Az első ilyen a jkAppSwtich nevű úgymond "taskmanager" progi amivel tegnap készültem el és android emutáloron (SDK) tesztelve teljesen jó lett.
Szóval jó lenne keresni valami helyet, fórumot ahol ezzel foglalkoznak: egyrészt tapasztalatcsere miatt, másrészt ne kezdjek bele olyanba amit már más megcsinált!
ui: az ismert helyeken már körbenéztem: adroidportál, hundroid, pdafanclub, stb. meg ilyenek de semmi, max. romok fordításával foglalkoznak itt-ott...
Esetleg valaki csinálhatna egy ilyen weboldalt én szívesen feltölteném később a lefordított apk-kat, valamint igényfelmérésre is jó lehetne...
Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Warhammer 40.000
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest