- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
válasz
atillaahun #40630 üzenetére
Így igaz, de...
Van egy 500MB-os belső memória (internal storage), és van egy belső 2GB-os flash memória, amit a rendszer sdcard-nak nevez el. Én pedig egy 16GB-os sd-kártyára (external_sd) akarom átrakni a dolgokat.
Ha a rendszerrel akarom átrakatni a dolgokat, akkor csak a belső (500MB-os) és a flash (2GB-os) memóriák között váltogat. Nekem pedig az kellene, hogy átrakja a valós sd-kártyára mindent.
Ez azért kellene, mert a különböző programok (navigáció, játékok) tartalmai miatt hamar megtelik ez a 2GB.Ezt kellene vhogy megoldani, de sem a rendszer által, sem az app2sd által nem kivitelezhető. Anno egy Atrix-on megoldotta, hogy CM7-et raktam fel - az megcserélte az elnevezéseket, de itt nincs mód főzött rom-ot feltenni.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest