- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
macilacus #40305 üzenetére
Nem is biztos hogy sokat használnám amúgy ezt a programot, de éppenséggel az ilyen akciósokra le szoktam csapni, mert sose lehet tudni mikor jön jól. Viszont több ezreket már nem fogok kicsengetni szerintem igazán egy programért sem.
Szóval nem áll ám meg emiatt az élet, hogy lemaradtam, ne vedd számonkérésnek.
Majd legközelebb hátha jókor leszek én is jó helyen(#40312) RootRulez: Én még ennyit sem szöszölök ha képet akarok linkelni. Telóról egyenesen a picasaba tetetem, és onnan meg csak beszúrom a linkjét ide.
(#40319) porse: Sajna nem hiszem hogy lenne, (pedig jó lenne) de nem érdekük, hogy mindenki tudjon róla, mert akkor mindenki csak olcsón venné meg. Ez az akciók lényege, hogy van aki tud róla van aki meg drágábban veszi meg (akció után, mivel lecsúszott). Nekik ez utóbbi a jó. Az akció meg csak reklám, de nem cél.
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Milyen autót vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest