- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Nem a bizalmatlanság az ok a félre lépésre. Az a kapcsolat ok a félrelépésre, amiben ennyi bizalom van. Egy sz@r kapcsolatban jóval nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik fél félre lép, mint egy "tökéletesben". Márpedig, egy olyan kapcsolat, ahol GPS-el figyeltetjük a másikat, az sz@r.
A félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.
Tudnék tucat indokot, de ez itt nem az a hely, de, hogy a konkrét példánál maradjunk, ilyen pl.: amikor betegesen féltékeny valaki, és ezzel az egész kapcsolatra ráteszi a bélyegét, rátelepszik a másikra. Persze, szakítás lesz a vége, de én is előbb próbáltam ki az új telefonom, minthogy eladtam volna az előzőt...
flash-:
tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni
Rossz embernek magyarázod ezt. Már elsőre is hiba volt. Legalább ugyan annyira hibás vagy. Igen, ha nem szeret már, akkor korrektebb lett volna, ha elhagy. Ahogy részedről is, ha már nem bízol benne, korrektebb lett volna feladni.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest