Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Adamis (#39223), hunfatal (#39224), R19 (#39225), zeorsdfd (#39226), lordfreyr (#39227), (jan) (#39228), Inarus (#39229), Dottore (#39231):
Mindnyájatoknak köszi szépen!
Azzal teljesen egyetértek hogy a GO jobb launcher mint a Zeam, nem is csoda, hiszen a GO az egyik legjobb launcher ami létezik, (tudomásom szerint az ADW EX-el szokták összehasonlítani, ami szintén nagyon jó, bár én sajnos nem próbáltam még
) én is meg vagyok elégedve vele, és igazából a ram mérete (igen, HTC Tattoo...) még elmegy, mert tény, hogy nem maradt utána sok szabad memória, kb 20-30 illetve (gondolom amikor az Android rendszer kilőtt dolgokat) 40 mb körül, de ettől még jól használható az én telefonomon is, annyi volt, hogy néha belassult, és a drawer volt egy kis késése megnyitáskor, illetve bekapcsoláskor lassan szedte össze magát.
Szóval ezekkel még gond nélkül meg tudnék lenni, a probléma az hogy a Tattoo-nak a telefonmemóriája se túl nagy, és a frissítések miatt meghízott a GO launcher és a bill. is, és ezért lement a szabad belső memóriám 20 mb-ra,
(most hogy pluszba fent van még az Android Pro Widgets, és a Zeam is, van 15 mb) és így nemhogy nem igazán tudok új appokat rakni a telefonmemóriába, hanem frissíteni se igazán tudom a meglévőket sem.
Ezért gondoltam hogy felrakom a Zeam-et, aztán ha beválik, akkor egy Titaniumos mentés után törlöm a GO-t és a widgetjeit is, így fel tudnék szabadítani sok helyet.Eddig szerencsére tetszik a Zeam, még hétvégéig tesztelgetem, aztán meglátjuk...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Foxpost
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest