Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Nekem a Tattoo sem egy izmos droid, de a GO launchert használom már jó ideje rajta, a GO Calendar és Contacts widgetével.

Szerencsére elfut rajt normálisan, igazából bekapcsoláskor szedi össze lassan magát (míg berakja a témát stb) utána normálisan megy, ritkán belassul home screen váltás közben, de amúgy gördülékenyen megy, a drawer megnyitása az ami nem megy azonnal, meg néha kiesik a memóriából, de nem vészes, nálam simán használható kategória.
Bár én azt vettem észre, hogy verziótól is függ, legalábbis nálam azt tapasztaltam, hogy volt amikor mintha egyik verziónál kissé lomhább lett volna, aztán frissítés után gördülékenyebben ment...
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest