- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
Aktív témák
-
twine
veterán
Ha már bosszantó jelenségnél tartunk....
Én tegnap szembesültem egy olyannal hogy cca 2 hete megvettem a samurai II:Vengeance nevű játékot.. Játszottam is vele egy ideig,,de kb egy hete nem,,,tegnap mutatnám a haveromnak és nincs a készüléken az app-ok között,,,sem app kezelésben sehol...
Megyek Playre,,,ott figyel mint megvásárolt app,,de nincs telepítve,,,telepítettem, és kiderült indítás után hogy a mentéseim megmaradtak,,,de hogy hogyan "uninstallálódott" a készülékről.....
Az első ilyen brutálisan sötét folt amit életemben tapasztaltam....lövésem nincs mi lehetett....
Voltak "komoly" napjaim ezen időszak alatt de ilyen filmszakadásra nem ittam magam egyszer sem, hogy ne emlékezzek egy "kedvenc játék" uninstallálására
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- ZIDOO médialejátszók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Béta iOS-t használók topikja
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest