- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
ICS óta csináltam factory resetet és szinte töredéke alkalmazást raktam csak vissza, mivel korábban 78 program volt fent és semmire sem használtam őket.
Ami most fent van:
-anysoftkeyboard-megfelelő beállítással minden karaktert megjelenít, nem kell hosszú gombnyomogatással vacakolnom , magyar nyelvű,
-airplane mode switch- egy mozdulattal inaktívvá teszem a telót, ha olyan helyen vagyok,
-battery indicator pro- számszerüleg látom hol tartok naftailag,
-cool reader- számomra a best of olvasó program, sok másikat teszteltem, ez lett a győztes,
-ES file explorer- app manager, ezt dícsérték sokan, mást nem is próbáltam,
-Handcent sms-nem kell tökölni ékezetekkel, mivel balra dőlővel helyettesíti, nem szop le sok karaktert sms írásnál,
-opera mini- legkevesebb adatforgalmat generálja,
-Repligo Reader- a pdf olvasó alkalmazások csúcsa,
-screen filter- sötétben olvasáshoz alap,nem égeti ki a szemet
- screen off and lock- nem cseszem szét a power gombot ha inaktiválom a képernyőt,
- névnap, önmagáért beszél,
-soundhound- van ,hogy jól jön ha vmi azonosítani kell,
-world webcams- időjárás térképeket látogatok vele az aktuális helyzet csekkolása miatt.Ha meg videót akarok nézni, akkor lekapom az mx playert, de mivel erre sem került sor több hónapja, így az sincs fent most.
Ideiglenes használatra még a
-Lapse It • Time Lapse • Pro,
-camera fun pro,
-PhotoFunia,
-Pixlr-o-matic,
-Poweramp,
-Smart Office 2,de ezek valóban csak ideiglenes használatra , ezért nem írnék hozzájuk magyarázatot, meg nagyobb részük ismert is mindenki előtt.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest