Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, majd ha lesz olyan amit gyakran használok akkor csere lesz, egyelőre csak cseréltem az eredetiket. Zsúfolt, de én szeretem kihasználni a teret. Ne legyen felesleges üres tér. Annak nincs funkcionális haszna.
Számomra a technikai cuccok használati tárgyak nem díszek, mint ahogy pl a tv-m sem egy nagy üres nappali falán egymaga díszeleg szobadíszként így a home képernyőmnek sem a szuper kinézet a főcélja. Max a mésodlagos cél. Első a jó használhatóság.
Van akik a napjaikat is efféle extra dizájnban élik, én funkcionálisan. A technikai sarokban is a tv mellett még van jó pár cucc ami csatlakozik hozzá, és kisebb kupi van ott emiatt, mikor mit használok. Én ilyen vagyok, de van aki meg hazamegy behuppan a bőrkanapéba és a nagy falitévét bekapcsolva ücsörög az üres szobában...
Na de nem folytatom, mert már off. Aki érti mire mondom ezeket az enélkül is érti, aki meg nem atzt nem akarom meggyőzni.
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest