Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Land
veterán
És amúgy a Vissza gombbal vagy Home gombbal öli le előbb a programokat a Droid? Vagy mindegy hogy lépek ki a programokból? Pl 3-4 játékot kikapcsoltam a Home gombbal, megnéztem és 1 óra múlva is a futó alkalmazások között voltak. Csak tudnám, hogy a futó folyamat, ami nem kevés app alapból is, mennyit fogyasztanak.
Illetve bemegyek a Task Killerbe és 90 MB a free memória, Kill-re pedig 160 MB lesz. Jobban hangzik azért.ducsidu: Meg fogom nézni a programot. Amúgy ezt a 2 programot találtam Tippként: AnTutu Power Saver és a Green Power.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest