Aktív témák

• frisco

aktív tag

Annyi jó tippet kaptam már, hátha másnak is hasznos lehet a mai kedvencem.Quicker vagy ingyenesen a Quicker Free. ( a Quick Settings készítője készítette)

Egyfajta gyorsbeállításokat lehetővé tevő program, kapcsolókat lehet egy külön kis felületre helyezni és azt testre szabni "húzd és vidd" módszerrel.
    A telepítés után, fent az értesítéseket (ahol alapból az akku töltöttségi szintje fog látszódni) kell lehúzni és rábökni a a programra, bejön egy felület amit teljesen testre lehet szabni.
    Akár a Launcher Pro-nál, itt is meglehet adni hogy hány oldalon akarjuk használni (1 és 3 közt) és teljesen szabadon mindenféle kapcsolót tudunk kitenni.
    A teljesség igénye nélkül: wifi, 3G, repülő mód, szinkronizálás, hangbeállítások, óra, akku, bluetooth, stb...
    Alapból kirak vagy 15 kapcsolót amit oda húzunk ahová akarunk (akár másik oldalra is) de ha a display folyamatos lenyomásával további kapcsolókat (widgeteket) tudunk kihelyezni.
    Én megvettem a teljes verziót is de a különbség a free verzióhoz képest csak annyi, hogy a teljes verzió egy elegáns szürke, fekete felületet ad (lásd kép addig a free verzió átlátszó felületet ad, vagyis átsejlik a háttér. (kép
    Mondjuk ez utóbbi nekem jobban tetszik, tehát ezt használom annak ellenére, hogy megvettem a teljes verziót. (446.- Ft)

Aktív témák

Hirdetés