Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
frisco
aktív tag
Annyi jó tippet kaptam már, hátha másnak is hasznos lehet a mai kedvencem.Quicker vagy ingyenesen a Quicker Free. ( a Quick Settings készítője készítette)
Egyfajta gyorsbeállításokat lehetővé tevő program, kapcsolókat lehet egy külön kis felületre helyezni és azt testre szabni "húzd és vidd" módszerrel.
A telepítés után, fent az értesítéseket (ahol alapból az akku töltöttségi szintje fog látszódni) kell lehúzni és rábökni a a programra, bejön egy felület amit teljesen testre lehet szabni.
Akár a Launcher Pro-nál, itt is meglehet adni hogy hány oldalon akarjuk használni (1 és 3 közt) és teljesen szabadon mindenféle kapcsolót tudunk kitenni.
A teljesség igénye nélkül: wifi, 3G, repülő mód, szinkronizálás, hangbeállítások, óra, akku, bluetooth, stb...
Alapból kirak vagy 15 kapcsolót amit oda húzunk ahová akarunk (akár másik oldalra is) de ha a display folyamatos lenyomásával további kapcsolókat (widgeteket) tudunk kihelyezni.
Én megvettem a teljes verziót is de a különbség a free verzióhoz képest csak annyi, hogy a teljes verzió egy elegáns szürke, fekete felületet ad (lásd kép addig a free verzió átlátszó felületet ad, vagyis átsejlik a háttér. (kép
Mondjuk ez utóbbi nekem jobban tetszik, tehát ezt használom annak ellenére, hogy megvettem a teljes verziót. (446.- Ft)
Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest