- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
1. Feltettem az ASTRO file manager nevű programot. Van három segéd programja: SD Card manager, App Manager és Process Manager. A preferences-ben kipipáltam, hogy megjelenjenek a home screen-en, ám mégsem rakja ki őket. Amikor visszalépek az ASTRO-ba, akkor azt látom, hogy ismét nincsenek kipipálva a segéd programok.
2. A másik bajos programom a moneymanager. Exportálni akarom a bevitt adatokat CSV-be, de azt írja ki, hogy SD Card is not ready. Nem vagyok nagymenő az informatikában, igazából nem is tudom, hogy a CSV milyen formátumot jelent, úgyhogy, ha nagy hülyeséget írtam, akkor csak finoman a durva jelzőkkel, ha lehet.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? 2.1-es HTC Hero-t használok, tegnap raktam fel az új ROM-ot, ha ez segít a probléma megoldásában. Előre is köszi minden segítséget.
Aktív témák
- Lenovo legion y520 1050ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest