Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Lord Soth
tag
Helló,
Tudnátok javasolni olyan programot, ami figyeli a mobilnet forgalmat? Most van éppen egy, amit letöltöttem, de ott a mobilnetet byte-okban méri és nem tudom át lehet-e állítani MB-ra. Tudom nem nagy mutatvány átváltani, de egyszerűbb lenne, ha MB-ben lenne, mert az előfizetésem is abban van.
Előre is köszi és üdv!
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
1. Feltettem az ASTRO file manager nevű programot. Van három segéd programja: SD Card manager, App Manager és Process Manager. A preferences-ben kipipáltam, hogy megjelenjenek a home screen-en, ám mégsem rakja ki őket. Amikor visszalépek az ASTRO-ba, akkor azt látom, hogy ismét nincsenek kipipálva a segéd programok.
2. A másik bajos programom a moneymanager. Exportálni akarom a bevitt adatokat CSV-be, de azt írja ki, hogy SD Card is not ready. Nem vagyok nagymenő az informatikában, igazából nem is tudom, hogy a CSV milyen formátumot jelent, úgyhogy, ha nagy hülyeséget írtam, akkor csak finoman a durva jelzőkkel, ha lehet.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? 2.1-es HTC Hero-t használok, tegnap raktam fel az új ROM-ot, ha ez segít a probléma megoldásában. Előre is köszi minden segítséget.
-
Lord Soth
tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan programot a a marketen, amivel lehet költségvetést tervezni? Előre beirkálom, hogy számlákra XXX, autóra YYY, ételre ZZZ összeg fog elmenni a tervek szerint. Majd ehhez hozzárendelni a tényleges értékeket. Van eddig két programom (billski és money manager), de ezek csak arra képesek, hogy beírom a számla összegét és esedékességét, ami majd jelez X nappal előtte, illetve a második prgram azt tudja, hogy utólagosan "könyveli" a kiadásokat. Sajnos olyat még nem találtam, ami előre is tud tervezni és később összehasonlítja a tényleges kiadásokat.
Köszi

-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a marketen hol lehet olyan játékokat találni, mint amik az App Store-ban vannak? Grafiákra gondolok most elsősorban. Tök jók az időmúlasztásra használt bubble burst, meg mahjong, mag blackjack, de igazi fasza kis akció játékot vagy autóversenyt komoly grafikával nem találtam. Csak pálcikaemberek rohannak ide-oda, vagy supermario stílusú cuccokkal találkoztam. Tudnátok segíteni? Vagy ilyen jellegű játékok egyáltalán nincsenek androidra, vagy lehet, hogy csak a fizetős tartalmakban van (amit ugye itthonról nem lehet elérni)?
Köszi!
Aktív témák
- Zelda Játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nem vagyok valami nagy tech-őrült. A marketet pont nekem találták ki, csak két klikk és megvan a letöltés és telepítés... Bolondbiztos.