- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
lorcsi #15658 üzenetére
Én IM+-t használok, csak ajánlani tudom. Kezeli az összes messenger-t egyszerre (msn, facebook, gtalk, skype, icq, miegymás), és van benne Push mode, amivel kíméli az akksit, mert bezárhatod a programot, mégis megjönnek az üzenetek, és folyton online is vagy.
Előtte Ebuddy-val toltam, de nekem elég bugos volt, nem mindig jöttek meg rendesen az üzenetek, és az online listát is igen ritkán frissítette, meg néha nem is volt hajlandó magától újracsatlakozni ha megszakadt a net, vagy váltottam wifi és mobilnet között.
(#15664) beteg
Én Backup to Gmail-t nagyon szeretem, híváslistát meg mms-eket is feltölti Gmail-re, meg ha kell vissza. Viszont fizetős. De majd valaki javasol szerintem ingyenest is.
Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus rog g751y elkelt
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest