Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Épp ezt akartam elkerülni, hogy ha betelik, akkor létre kelljen hozni még 6 másikat. Az áraik irreálisak. Google meg ad 10 vagy 20 GB-t, évi 5$-ért. Semmilyen korlát nincs, viszont arra meg program nem létezik, amivel telóról lehet rá rendesen feltölteni.
A lényeg az lett volna, hogy egy biztonsági tárhelyként szolgáljon, ahova kb. olyan 10 GB-nyi fontos cuccomat fel tudom tölteni, és akkor arra már nincs többet gond, hogy elvész. Ugyanezt a teló SD kártyájára is, és valahogy összeszinkronizálni, de ha az nem megy még az sem baj. A lényeg csak annyi lenne , hogy telóról vagy PC-ről bármikor, bármekkora és bármilyen kiterjesztésű fájlt fel tudjak rá tölteni, meg persze le is.[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Letilteni hogy lehet alkalmazásokat?
Pl ugye üzenetekhez nem a gyárit hanem a Hand'-et használom de így ha üzenetem jön, felugrik mind a kettő
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Cholard
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy (autóhoz) fogyasztásmérő alkalmazást? A Fuel calculator mileage-t használtam, de nem volt jó... hülyeséget számolt... Más nem nagyon kell, csak a fogyasztást - km-től km-ig / liter semmi extra
THX!"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
DemonDani
addikt
Camera through wallpaper
Egy igazán élő háttérjer1cho
Sajnálattal nézem én is, hogy milyen hülyeségekre vannak külön appok...
tényleg vicc az ilyen, ha csak nem olyan ami statisztikákat vezet tárol stb...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
wrathchild
tag
Üdv! Páromnak Samsung Galaxy 3 telója Telenor-os, 1 éves, jelentősen belassult. Kérdés/ Android esetében hol található alkalmazás az esetlegesen háttérben futó-ha lehet ilyen- programok leállítására? Ha külön kell beszerezni Market-ből: melyiket ajánljátok? Esetleg van-e ötlet a belassulás okára? Mobil előf nincs, csak wifi, normál használat, telefonálás, sms, mail, iwiw, facebook. Marketről kb 3?programot szedett le, de régen! Köszi!
-
atillaahun
veterán
válasz wrathchild #14859 üzenetére
Feladatkezelőben vagy alap beállítások között meg kell keresi a futó programok/folyamatok menüpontot és leírni ide mik találhatóak ott. Illetve ugyanitt az összes és szabad RAM mennyisége is érdekes.
Milyen lassulásról van egyébként szó? Programok lassan töltenek be, és sokáig tart váltogatni közöttük, vagy pl. az asztalon vagy böngészőben akadozik a mozgás, scrollozás?[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok
azt kérdezném hogy nincs véletlen olyan android alkalmazás,megoldás,amellyel androidos telefonommal össze tudnék csatlakozni egy wifis laptoppal Router nélkül,és igy a telefonnal irányítsam a laptopon futó alkalmazásokat??
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz flash- #14861 üzenetére
Notebook-n tudsz létrehozni ad-hoc vezeték nélküli hálózatot, erre tudsz csatlakozni a mobillal.
Ezután - sztem - a TeamViewer a legjobb, de bármilyen más vnc progi megteszi. Ezekhez mindig kell az asztali gépen is futtatni vagy a teamviewer-nek (én a mobilt használom, nem kell telepíteni) vagy vnc szervernek..
Vagy ha esetleg csak egy adott progit akarsz irányítani (pl. vlc player, foobar) van a marketen "távírányító" ezekhez.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
wrathchild
tag
válasz atillaahun #14860 üzenetére
Futó progik:
Device management 2.7 mb- wssStart service
Drm protected content stora..1,6 mb - oma drm config service
Samsung billentyűzet 6,7 mb- AxT9IME
Goggle 8,2 mb - GTalk service
SNS 2,2 mb - sns service
Market 2,8 mb - alarm service
Facebook 21 mb- background request serviceRendelkezésre: egyéb 37 mb 3 szolgáltatásban
Semmi más infó nincs.
A belassulás a menüban nem tapasztalható, de megnyitott programoknál igen.
Az aksi töltése is jóval megnőtt /nemrég 3 óra alatt tuti teljesen feltöltődött, most ez 4-5 óra/ -
Mendax
tag
sziasztok
2 problémám lenne egy galaxy mini-vel
1; ha sd-re rakom az élő hátteret akkor minden usb kapcsolat után visszaáll az eredeti hogy tudom berakni sd-ről a telefonba?
2; le szeretnék minden internetet tiltani rajt wap stb. csak a wifi-t nem erre milyen program lenne ideális?
gondolom ha kiírja milyen az időjárás akkor ahhoz is valamilyen netkapcsolat kell és a wifi nincs bekapcsolva és az plusz pénz
köszi előre is[ Szerkesztve ]
üdv: mendax!
-
dokee78
félisten
Tudnátok pár app-ot,ami kifejezetten nőknek szól?
-
Lasy
veterán
válasz atillaahun #14851 üzenetére
Mi lenne, ha pl erre használnád a 4shared -et?
Sok ilyen tárhely létezik, de mobilnettel a legtutibb volt a dropbox+36702778032
-
dokee78
félisten
Olyan Widget van ami valós időben mutatja az adatforgalmat?
Továbbá keresek olyan appot is ami logolja az install/uninstall-okat.
Keresek kifejezetten nőknek fejlesztett appokat is. -
Mr X
veterán
-
Breki
veterán
válasz dokee78 #14868 üzenetére
Csak nőknek, bocs ha vki pasiként használja esetleg
Pink Gloss GO Launcher EX Theme v6.0 (Premium Theme) Android Apk
Purple Glass GO Launcher EX Theme v1.0 (Premium Theme) Android Apk[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Mcfery
tag
válasz dokee78 #14865 üzenetére
Hi!
http://slideme.org/application/ladytimer
[link]http://slideme.org/application/fashion-ladies
[link]http://slideme.org/application/wedding-shoppe
[link][ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
aggleány
addikt
Gyanúsak vagytok, fiúk! Honnan tudtok ilyeneket?
Én is hozzájárulok egy női alkalmazással, bár a fiúkollégák is nagyon jót szórakoztak vele: Magic Mirror Ezzel a progival különféle hajzatokat lehet felpakolászni egy lefotózott illetőre, de a saját képpel variálás csak a fizetős verzióban működik. A Free-ben csak a gyárilag megadott emberkék elérhetők, de kipróbáláshoz tökéletes.
-
Cholard
tag
válasz canniball #14857 üzenetére
THX! Korábban néztem én is ezt, bár többet tud, mint ami nekem kell... a Fuel calculator jó lett volna, ha azt teszi, amit kell neki, de még azt sem tudta pl. hogy folytatólagosan számolja a fogyasztást (pl. a legutóbbi "-ig" km legyen a következő "-tól" km állás).
@jer1cho és DemonDani: köszönöm a "segítséget", tudom hihetetlen, hogy más is ki tudja számolni - köztük én is (tegyem hozzá nem kell hozzá számológép). A számolással semmi bajom, de nemigen emlékszem 2 hét után, mennyi volt a km óra állás, és nem használom a napi számlálót sem, de érdekel, hogy kb mennyit költök benzinre, és abból mikor mennyi megy el, főleg 95/EVO viszonylatban. Elég lenne felírni is a tankolás számlájára... na de ha van teló? Ami pedig a "Sajnálattal nézem én is, hogy milyen hülyeségekre vannak külön appok..." illeti - mit szóltok a cicilibegtetős app-ra? vagy egyéb értelmet igénylő appokhoz? Ilyen erővel, az automatikus háttércserélgető app is marhaság, ami egyébként 4 gombnyomást vált ki...
Újabb kérdés: tudtok olyan alkalmazást, amivel lehet a fórumot követni? A Tapatalk sajnos nem támogatja a prohardvert... Persze lehetne simán webesen, de jó lenne egy direkt fórumos program.
[ Szerkesztve ]
"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
-
Csedit
aktív tag
Melyik az az alkalmazás amelyik a nem fogadott hívásokat üzeneteket, a sötét kijelzőn jelzi pici ikonokkal?
Volt már róla szó emlékszem, de most sehogy sem találom. -
atillaahun
veterán
-
Fireman67
aktív tag
Van valakinek erről a programról valamilyen tapasztalata?
A neve: "SetCPU for Root Users v2.3.2".
A Leírás szeritnt, amit csak fordítóval tudtam sajna megtenni, állítható vele a proci sebesség.
Be lehet állítani, az akku mikor álljon takarékra, ha merül, illetve védi a telefont a túlzott felmelegedéstől.
Más dolgokat is tud, de azt még a fordítóval sem értettem, kristály tisztán..Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
atillaahun
veterán
válasz wrathchild #14863 üzenetére
Az a gond, hogy sosem láttam még SG-t, csak a Blade-emen futó Android-hoz tudok viszonyítani. Ez az akksi töltési idő megnövekedés elég érdekes így magában. Merülni nem merül észrevehetően gyorsabban mint eddig?
Ha tényleg csak annyi program fut, ráadásul semmi rendkívüli nincs köztük akkor nem egészen érhető. Viszont az összes RAM és szabad RAM értékeit jó lenne ha ki tudnád hámozni valahonnan, ugyanis míg nálam is csak 256 MB volt a Blade-ben az nagyon hamar betelt, és az okozott hasonló lassulást.
Esetleg tegyél fel egy Android System Info-t, és add meg belőle a fontosabb adatokat, memória-, és processzorhasználatot, meg a futó App-ok listáját, hátha az máshogy látja.Mindenesetre akkor járnál a legjobban ha a telefon saját topic-jában érdeklődnél, lehet, hogy ott egyből vágnák a témát.
(#14883) Fireman67
Szimpla processzor húzó(/toló) program. Természetesen szükséges hozzá, hogy az adott rom kernel-e támogassa az overclock-ot, mert anélkül az sem megy.
Igen van benne pár hasznos funkció, hogy milyen hőmérsékleten, vagy töltöttségi százaléknál vegy le a max. órajelet egy bizonyos szint alá.[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz Fireman67 #14883 üzenetére
Pontosan, betudod lőni mettől, meddig menjen a proci órajele, természtesen root kell hozzá, ha olyan a kerneled akkor, a tuning is megoldott, és különbőző profilokat is létre lehet hozni benne.
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Fireman67
aktív tag
válasz atillaahun #14884 üzenetére
Köszi a válaszokat ("MerLinh" - nek is!)
Kb. erre gyanakodtam én is. A telefonom az root-olt, de az, hogy" az "adott rom kernel-e támogassa az overclock-ot" az kínai nekem. Attól még az angol is könnyebb...
De azért örülök, hogy megtudtam - ne nyúlj az ilyen programokhoz!Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
elfelejtette
veterán
válasz Fireman67 #14887 üzenetére
Az OC-s duma lényege az, hogy utánanézel, mennyi a procid gyári órajele, és ha ezzel a progival a gyárinál magasabbat is be tudsz állítani, akkor van tuning is az általad használt ROMban.
Egyébként hasznos program, én is használom a Voda845-ön. A gyári 528MHz helyett 691MHz-en használom a telót, viszont be van állítva, hogy kikapcsolt kijelzőnél (Screen off) 245MHz-re álljon vissza. De ha akarnám, ez 123MHz is lehetne energiatakarékossági szempontból, viszont így lassabban ébred fel a teló, ezért maradtam inkább a 245MHz mellett."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Fireman67
aktív tag
Értem a célzást!
ZTE Blade 2.3.4-en ezek szerint tuti a dolog.
Ez nem is butaság akkor. Érdemes feltenni.Az meg, hogy alvásban vissza lehet venni, gondolom a pörgetett többlet áramot valamelyest vissza pótolja.?
"elfelejtette" Ha Woda 845-ön így ki lehet használni, akkor A Penge is támogatja, köszi!
[ Szerkesztve ]
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
-
atillaahun
veterán
válasz Fireman67 #14890 üzenetére
Régen sokan használták, de alap-, meg már a tovább főzött CM-ekben is eleve bent van az Extra beállítások között a processzor matatása, meg sok egyéb tuningolási lehetőség. A GB leak-eket ugye nem tudod tuningolni, alap órajel meg le van véve minimumra, úgyhogy ott megint nincs sok értelme. Esetleg 2.2 alatt lehet érdemes játszani vele.
-
Fireman67
aktív tag
Most már többet is tudok, min amit szerettem volna.
Felejtős ez a progi. De jó volt róla beszélni.Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
CoolBoy323
nagyúr
játékot keresek: a racing moto ennek a koppintása, csak nem találom az "eredetit", nem jut eszembe a neve...
pár napja egy másik rommal játszottam vele, csak élvezhetetlen volt, annyira érzékeny volt, de most, ezzel a rommal is kipróbálnám, h nem-e a rom hibája miatt volt xar...szal megköszönném, ha vki segítene
-
ben11
őstag
Kérnék egy kis segítséget.
A market nem enged letölteni egy free appot, konkrétan a Cycle Hire Widget Lite-t mert nincs a készülékem a támogatott telefonok listáján, amit nem is igazán értek (LG P500)
Hogy tudom ezt kiküszöbölni?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
szerintem azért nem engedi mert nincs benne a támogatott országok között Magyarország.
ebből kifolyólag nem nagyon fogod tudni használni itthon ha sikerül letöltened akkor se.
amugy ezt úgy tudod kiküszöbölni hogy ha rootolt a telód akkor letöltöd pl a market enable-t és átállítod a lokalizációt valami támogatott országra.
a másik módszer: beírod a google-be a progi nevét
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
atillaahun
veterán
Emlékszik valaki mi volt a neve annak a fájlkezelőnek, amivel lehetett hozzárendeléseket állítani a kiterjesztésekhez? Ha beállítom és letörlöm, utána is működni fog?
-
r4z
nagyúr
válasz atillaahun #14898 üzenetére
Mármint, hogy például az MP3-at egy bizonyos alapértelmezett programmal nyissa meg? Ez nem a fájlkezelőtől függ, az oprendszerben tudod állítani. Ha esetleg kivennéd az alapértelmezést, akkor rámész az adott programra (amelyik megnyitja a fájlt) a beállítások > alkalmazások > alkalmazások kezelése menüben és rányomsz az alapértelmezések törlése gombra.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest