Hirdetés
Aktív témák
-
€uro
őstag
A telefonon már van egy Gmail fiók, de nincs hozzá kódom. A telefon valójában a haveromé, használtan vette, és az előző tulajé a Gmail fiók. Ezért kellene helyette új Gmail fiókot felvenni.
A telefon gyári beállításait akarjuk visszaállítani, de előtte le szeretnénk menteni a telefonszámokat a mi Gmail fiókunkra, hogy ne kézzel kelljen utána visszarakni mindent.
A Market-re nem tudunk fellépni, mert gondolom előtte a telefonhoz kellene hozzárendelni az e-mail címet. Vagy enélkül is fel lehet lépni vele a Market-re?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
€uro
őstag
Igen, ezt szeretnénk megcsinálni. De előtte le akarjuk menteni a telefonkönyvet. Vagyis szinkronizálni szeretnénk azzal a Gmail fiókkal, amit majd utána kívánunk vele használni.
Ha megcsináljuk a gyári állapot visszaállítását, akkor a telefon megformázza a belső 16 GB-os memóriáját? Vagy onnan is mentsünk le mindent?
-
€uro
őstag
Vagy az SGS-hez másodlagos Google fiókot nem lehet hozzáadni?
-
Mr X
veterán
Ha ezzel lemented a kontaktokat, aztán reset után, a megfelelő google accountot beállítva visszaállítod, az nem jó?
Bár, ehhez is maket kellene.
De akkor meg a kontakt kezelőben van olyan, hogy export to SD card, azt lefuttatni, aztán reset után visszaállítani?
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Nem tud belépni a Marketre.
A második megoldás viszont működhet.
Nincs más megoldás: mentsetek le mindent, amit tudtok (a kontaktokat Mr X módszerével, illetve USB-val a telefonra csatlakozva a belső memóriakártyáról), és hard resetet neki.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Lasy
veterán
telefonkönyvet le lehet menteni pl myphoneexplorer progival minden bejelentkezés nélkül.
Ez nem jó megoldás?+36702778032
-
nonames
tag
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan lehetőség hogy két wifi-s telefon egymás közt küld oda vissza appokat (más fájlokat) ? /és ha van létezik-e erre program?/
Másik, olyan program is érdekelne ami bluetoot-on tudja ugyanezt de nincs agyonbonyolítva, esetleg ez egy file kezelőn belül legyen.
Köszönöm ha valaki tud valamelyikben infót megosztani
-
lvnt
őstag
válasz nonames #14560 üzenetére
Másodikhoz: Bluetooth File Transfer.
-
nonames
tag
Gondolom a blade nem ilyen. És egyébként az mit jelent? valamilyen közvetlen kapcsolat?
Lenne még egy kérdésem ez lehet egy picit off:
Swedish_S_RLS5_Api29_mod3.2_Full <<----van ez a rom-om (gondolom ismered) Ebben benne van az Astro file kereső és az EsFileexplorer. Mindkettő fájlkezelő ugye talán az Es jobb (ezt mondják) Az az igazság én még most próbálgatom a rom-ot de nekem nem kell az astro s le akarom törölni, csak addig nem míg nem tudom hogy esetleg van-e valami ok arra hogy mind a kettő benne van.(#14562) levi1392
Köszönöm szépen, nem tudod mappákat is mozgat-e vagy egyszerre több fájlt?
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz nonames #14564 üzenetére
Talán csak a Galaxy SII tudja, de asszem' van még egy készülék - de a Blade biztos nem tudja. Lényegében egy olyan egyszerű fájlküldési metódusról van szó, mint a Bluetooth esetén, csak ugye sokkal gyorsabb.
Nyugodtan letörölheted az Astro-t, ha kéne később valamire, le tudod szedni a Marketből.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
dokee78
félisten
Valahogy meg lehet oldani,hogy a Bluetooth ne csak 115mp-ig legyen bekapcsolva?
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni van olyan program (app) vagy beállítás amivel meg lehet adni azt, hogy rendszerindításkor töltse be automatikusan a böngészőt és a go contact -ot? Hogy ne keljen olyan sokat várni amikor el akarom indítani.
Előre is köszönök minden segítséget! -
RootRulez
félisten
Nézd meg a Startup Auditor nevű programot.
═════════════════════════════════════════
-
scream
veterán
Sziasztok !
Véletlen nincsennek meg valakinek .prc-ben vagy valami dokumentumformátumban ezek a könyvek ?
- Jonathan Stroud - A szamarkandi amulett
- Jonathan Stroud - A gólem szelleme
- Jonathan Stroud - Ptolemaiosz kapujaSajnos sehol sem találtam
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Amióta androidos mobilt használok(kb. 2 hónapja), azóta fel van rá rakva a Lookout program androidos vírusok ellen(windowson nőttem fel, biztos ami biztos, raktam fel ilyet). Eddig semmit sem jelzett, de tagnap letöltöttem az "app protector pro" magyarított változatát(nem a marketról ), amit fel is telepítettem. A program működik is, de ellenőrzéskor a Lookout azt mondja hogy Malware található ebben a programban. A program magyarítója szerint eddig ilyen jelzés senkitől sem volt, és hogy a Lookout nem is ér semmit. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy szerintetek, tapasztalatok alapján jó ez a Lookout program, ér ez valamit, hasznos ez?
-
TRob1
veterán
válasz supercharley #14579 üzenetére
Blade fórumba meg pont most írta jano_77, hogy többek között ezekre is ezt jelezte neki: GoSMS, GoContact, LauncherPro, AnySoft keyboard... és még egyebekre amiket már nem írt.
Valszeg a Lookout a xar, és nem az összes többi...¤ R'n'R ¤
-
syl5
őstag
Sense 3.0 lockscreen - Agile Lock
Nekem nagyon bejön! Szép, igényes, hasznos és nem utolsó sorban nem olyan gagyi, mint az eddigi lockscreen programok (teljesen gyári hatást kelt)!
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Van bugja azért. Az üzenetek ikont húzd be a körbe, lefagy. Mondjuk ez javítható ha beállítod egyénileg az üzenetet arra az ikonra a beállításokban. A másik, meg ha kétszer nyomod a home gombot ( sgs2-n legalábbis) akkor szépen felold.
Ettől függetlenül nekem nagyon bejön a cucc, bár ma reggel mindenképpen először a gyári feloldást kellett megcsinálnom és "alatta" még ott volt ez a lockscreen. Csak úgy állt helyre hogy az agile-t ki/bekapcsoltam.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
syl5
őstag
"Van bugja azért."
Tudom, olvastam. Egyébként nálam (Blade) nem fordult elő az üzenetes bug, szépen megnyitotta az alap üzenetkezelőt is. Amúgy lehet az a hiba nálatok, hogy a program a full alap üzenetkezelőt keresné, csak Touchwiz, meg egyéb felületek mellett nem találja...
A másik bug sem jelentkezik, de mondjuk ez lehet csak azért, mert ezt a Blade-et semmivel sem lehet rávenni arra, hogy alvásból a bekapcsoló gombon kívül bármire is ébredjen...
[ Szerkesztve ]
-
supercharley
tag
Felraktam egy Motorola Xoom tabletre(android 3.0.1) 2 új RSS olvasót(a Google Reader már rajta volt).
A PULSE az egyik, és a TAPTU a másik. Mindkettőbe a Google Reader -ben felvett streamjeimet importáltam be. Érdekes módon a TAPTU-ban megjelennek a hírekhez tartozó képek, viszont a PULSE-ban nem, illetve csak azokhoz a streamekhez van kép, amik alapból benne voltak a PULSE-ban. A PULSE-nak viszont szimpatikusabb a kezelhetősége, az egyes streamek rendezhetősége(oldalak). Szóval nem tudja valaki, hogy a PULSE-ban vajon miért nem jelennek meg az általam hozzáadott streamek képei?[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
GPS Tracker progik között melyik a legenergiatakarékosabb?
Sportypal számításaim szerint 4 órát bírna ki ami számomra rendesen sokkoló
Nexus S az alany...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
-
hgizmo
csendes tag
sziasztok!
tudtok valami jó BUX részvényeket követő widget-et? Persze lehetőleg free-t -
ben11
őstag
Tud valaki olyan szövegfájl szerkesztőt,amiben be lehet állítani, hogy milyen kódolásban mentse el fájlt?
Köszi!
-
ArchElf
addikt
válasz hgizmo #14588 üzenetére
Nem tudom, ebben van-e widget...
Amúgy a netből ezek az árfolyam-követő programok elég nagyot tudnak ám harapni (túl gyakori frissítés mellett).AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
oduszeusz
tag
Úgy néz ki, hogy sikeresen lefordítottam az első progimat
"Calendar Pad 1.4.0"Használjátok egészséggel
[ Szerkesztve ]
Ha a telefonodból féltégla lesz, nem a telefonod volt hülye....! Tanulni sohasem szégyen!!! és Én nem vagyok szégyenlős:-)
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest