- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
baandii #12135 üzenetére
Nekem ez vált be a legjobban. Felveszi mindkét fél hangját mindkét esetben (te hívsz vagy téged hívnak).
Annyi a bibi vele, hogy előre be kell kapcsolni, így minden beszélgetést felvesz. Azt lehet állítani, hogy az x másodpercnél rövidebb beszélgetést törölje a beszélgetés végén.Ha már beszélsz és akkor kapcsolod be a felvételt, akkor már nem veszi fel azt a beszélgetést, de ha előre be van pipálva az app-nál, hogy dolgozzon akkor frankó.
(sok ilyen progit kipróbáltam, de a legtöbb nekem nem vette fel a másik fél hangját csak kihangosítva.... az meg úgy már sima recorder progi...)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest