Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
tipuka
üzenetére
Nem kell egyenként importálni. Ha a telefon alapból nem tudja a vcf formátumú mentést közvetlenül importálni a simre, akkor itt egy progi hozzá. A vcf fájlt, amit a superbackup készített másolt a telefon belső tárhelyére (a gyökérkönyvtárba, mert a progi valamiért nem találja meg egyébként). A program indításkor megnyitja a vcf fájlt. Megjeleníti az abban tárolt névjegyeket és akár egyenként, akár az összeset egyszerre át tudod másolni simre.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tipuka
üzenetére
SMS és Híváslista mentésére és visszatöltésére sok-sok app kipróbálása után én az SMS Backup & Restore appot használom.
Mindenki a saját "gyermekét" dícséri, így én is. Ajánlom ezt a appot!
-
tomy86
addikt
válasz
tipuka
üzenetére
Superbackup Menti és hibátlanul vissza is állítja mentésből a híváslistát/üzeneteket. Ehhez a funkciójához nem kell root. Én a pro verziót használom, de szerintem ahhoz, amire te használnád nem kell a fizetős (bár nem tudom miben más az ingyenes).
-
Bozek
nagyúr
válasz
tipuka
üzenetére
A DTS licenc miatt került ki az összes lejátszóból és tudtommal az MX az egyetlen, amelyik tud custom codec-et kezelni.
(#52313) canniball: Én Feedly-vel használom, van a gReader-ben kétirányú szinkronizálás, ami után ha a telefonon elolvastál valamit, az a következő szinkronizálásnál a tableten is olvasottnak fog látszódni. Na meg a böngészős kliensben is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tipuka
üzenetére
Szedd le innen a megfelelő codec-et MX-hez: [link]
Kicsomagolod valahová a telefonon, majd a Beállítások - Dekóder - Egyéni kodek alatt betallózod és már lesz is DTS hangod. Teszteltem az előbb, működik.
(#52308) zeon.hu: Ja, én néztem el. Nem a kompatibilitással van a gond, hanem azzal, hogy Magyarországon a fizetős Prime nem elérhető, csak a Trial... Erre viszont már tényleg no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
holnap (azaz ma), akkor ezzel elleszek, 100 szám megvan negyed óra alatt (azért , ha van egyszerűbb mód, akkor szóljatok
)
crok
mobilizmo