- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi van, ha arra a Google Help nevű, more information -re böksz? Csak ír vmit, hogy bú, vagy bá! Nagyon régen csináltam, de ha jól rémlik, akkor be lehetett jelölni a saját eszközöket és akkor alapértelmezettnek vette, hogy azokról Te jelentkezel be. A fíókon meg vakahol alul van egy szöveg, amire bökve meg lehet nézni a fióktevékenység előzményeit. Milyen eszköz/IP, mikor, honnan jelentkezett be és mit akart.
-
raziel01
veterán
Találkozott valaki olyannal, hogy a Facebook appban nem tud képet menteni? Lg f70 és nincs ott a 3 pont amire kattintani kéne. Xperia SP-n meg ott van. Full gyári az LG.
-
emre
veterán
-
törölt tag
Ez még mindíg zavaros, bár lehet, hogy csak nekem. Arra gondolsz, hogy azért jön ilyen üzenet, mert két eszköz, ugyanabba a fiókba bejelentkezve, egyszerre kommunikál Apu szervereivel? Van valahol a fiók webes felületén egy beállítás, ami a fiók több eszközön történő, egyidejű használatára vonatkozik.
-
emre
veterán
válasz
#79335424 #61193 üzenetére
Bocs, írtam a firefox topikba is, csak elfelejtettem betenni a linkjét.
De lényeg az hogy ezeket az üzeneteket pár napja kapom az asztali gépemen, mikor is enter-t nyomok a google keresőjében, és már baromian kezd idegesíteni a dolog. Nem túl rég van egy Samu Ace3 telefonom ami néha wifi közelben
marad. A google cuccait baromian kezdem unni és lehet ez a bosszúja hogy a telefonon kikapcsoltam az ezzel kapcsolatos appokat és frissítéseket.
Ma is kb 4-5 keresés után bejött ez az üzenet, de most megint normálisan működik.
Az Os friss W7 64, Firefox: 26.0 de ezzel eddig nem volt ilyen problémám. -
emre
veterán
Uraim!
Egy wifi-re csatlakozott mobil (Sam Ace3) képes olyasmit elkövetni aminek ez a következménye?
-
törölt tag
válasz
mttssz #61190 üzenetére
Perfect! Köszönöm! Még telepítenem sem kellett a telóra. MiniPC -re telepítettem, csináltam egy moddolt apk -t, töröltem a régit (biztos, ami tuti, dalvikot is), telepítettem a moddoltat, csináltam róla egy TiBi -mentést, azt exportáltam, telón is töröltem mindenét az eredetinek (TiBi -ből is), majd importáltam a mentést és adat nélkül, csak a programot visszaállítottam.
-
mttssz
senior tag
válasz
#79335424 #61188 üzenetére
Lenyegeben egy .odex fajlt lehet vele csinalni az apk melle, amiben kulonfele modositasok vannak, en reklamok kiirtasara szoktam hasznalni, de arra is a MMG van mar, viszont van benn "Remove License Verification" opcio. Ha nem nagyon haklis az app, akkor eleg csak arra ramenni, az opciokat ott hagyni, es leokezni.
-
törölt tag
válasz
Dottore #61183 üzenetére
SGS2. Gyári alapú, custom rom. Ilyenből 4.1.2 a legújabb, mivel az a legutolsó gyári és ez már sajnos, nem fog változni. Nem gyári alapúból lenne újabb, de azok egyrészt instabilabbak, másrészt a Mali zárt forráskódja miatt azokkal buknám az MHL -t, amit szoktam használni.
MaTMan:
Erről a Lucky Patcher -ről már hallottam, de inkább warez dolgokksl kapcsolatban. Majdnem nincs illegális programom, úgyhogy ez eddig nekem nem volt képben. Mit csinál ez és mit kéne vele csinálnom? -
Dottore
addikt
válasz
#79335424 #61182 üzenetére
Nagyobb kontroll az alkalmazások felett Android 4.3-ban
Csomó ilyen app van egyébként.Ha Android 4.3 van a telefonodon akkor semmiféle app nem kell hozzá, egy Nova launcherrel is lehet parancsikont csinálni rá.
-
törölt tag
Múltkor volt linkelve egy komplex rendszertúrkáló alkalmazás. Ki fogom próbálni, de majd csak romolás előtt. Most viszont kéne egy olyan, ami nem ennyire átfogó, csak egy alkalmazás licenszellenőrzési jogosultságát szeretném megvonni, de Xposed nélkül. Az alkalmazás legális, megvásároltam, csak így lassú és körülményes a működése. Kipróbáltam másik készüléken Xposed -del és a telón is, repülő üzemmódban. Működik, nincs error és sokkal gyorsabban áll fel. Tud vki ilyen jogosultság tiltót?
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
KitKat alatt rendszer alkalmazást lehet fagyasztani greenifyvel? Nem használom eme funkciót,és nem bírom alvóban tartani. Egyáltalán szabad ezt a rendszer appot alvóba helyezni? -
beg
veterán
válasz
nyuszi123456 #61171 üzenetére
Van egy autóm, elromlott. Mi a baja?
Érted, hogy mi a problémám?
-
dokee78
félisten
válasz
nyuszi123456 #61171 üzenetére
Milyen telóról is van szó?
Nem jobb lenne a topikjában érdeklődni? Már,ha van neki saját? -
nyuszi123456
aktív tag
-
-
törölt tag
Legalábbis Magyarul csak online. Köszönöm! Abban reménykedtem, hogy ez a csomag elég hozzá. De ezek szerint mindenképpen kéne az a másik, kb. 20MB -os, ami szép anyanyelvünkhöz nuku. Akkor marad a hangmintaegyezéses módszer, mert a fonetikus alfabetikus nyelvek kezelésének megtanulása nekem nem áll arányban a várható eredménnyel.
Dokee78:
Kérlek, ne írj 160MB -ra 20mp. -et! Az nem lehet. Annyi nincs. Írj 1órát! Vagy felet. Annyi van. Olyat már láttam. De 20mp. nincs. -
törölt tag
Köszi! Akkor mégis a netemmel van a baj. Elég fura állat, ilyen légbőlkapott mikrohullámú izé. Már korábban is feltűnt, hogy a https -es oldalaknál nagyon belassul. Múltkor Gdrive -ból szedtem le egy cuccot és csak akkor tudtam kihozni belőle az egyébként sem táltos sávszélességemet, ha a letöltésvezérlőben több szálat engedélyeztem. Majd megpróbálom vmi wifis helyről letölteni. Még egy kérdés, ha már leszedted. Így működik a Magyar hangfelismerés net nélkül?
Nyuszi123456:
Frissítés
Root
Custom rom
A függetlenítés törvénybe ütköző. De ha jól emlékszem, akkor a kék fényben láttam, hogy a bűnözőknél, custom rom (és kernel) felrakás után viszzazárt. -
nyuszi123456
aktív tag
Bocsi, elaludtam írás közben :-)
Rootolást fontolgattam, midőn megjelent egy szoftverfrissítés a gépen.
Ezeket mennyire érdemes letölteni?
Ha root, milyen sorrendben legyen:
Függetlenítés
Root
Custom ROMMelyik után van még lehetőség a most megjelent új szoftverfrissítést igénybe venni?
Ki milyen ROM-ot javasolna?
Elengedhetetlen a stabil telefonálás és hívásfogadás. Ebből nem tudok engedni.
-
Remiel
őstag
nem tudom volt e már, de az Amazonon van pár leárazott progi most...
-
törölt tag
Sikerült már vkinek letölteni a Google fordító Magyar nyelvi csomagját offline fordításhoz? Tegnap este indítottam és mostanáig nem jutott tovább a "letöltés megkezdése" feliratnál. Tudom, hogy nagyon gyenge az otthoni netem, de nem ennyire. Mobilról meg nem akarok nekifutni egy 160MB -os csomagnak.
-
tonyrulez
őstag
válasz
nyuszi123456 #61144 üzenetére
Csak nem neduddki leszármazottja vagy? Még a profilkép is ugyanaz.
-
beg
veterán
válasz
Én így csinálnám:
Bekód.
Düzni.
Vissza kettő, sodrós.
Megint.Remélem így már világos, hogy ha esélyünk nincs megérteni, hogy mit szeretnél, segíteni sem fogunk tudni.
-
air
nagyúr
válasz
Ha esetleg megpróbálnád magyarul!
-
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok!
Már épp arra gondoltam, hogy rootolok, erre megjelent a trlefonom ehy szoftverfrissítés.
Milyen sorrendben érdemes!
Kikód
Root
Reklám tilt.6 -
zolka95
őstag
Disconnect <-- ezt használja valaki?
van olyan biztonságos, mint egy VPN, ha nyílt hálózatra csatlakozok
vagy ennek nem ez a funkciója? -
olivera88
veterán
Létezik a Gravity screenhez hasonló app?
-
batai15
félisten
Kösz köszi gyerekik!
-
batai15
félisten
A nova prime mennyivel jobb mint a sima? megéri a 900 forintot?
Igazából a gestus verzérlés ami érdekel.
Pl lehet hogy egy swipe up mozdulattal app drawer jöjjön elő? -
aelod
veterán
Tudtok ajánlani youtube app alternativát? Semmi? CM11 alatt lehalt a youtube a legfrisebb sem megy...
-------------------
Egybeszerkesztettem a két kérdésedet, hogy a második ne "lógjon" a levegőben az eredeti válasz törlése miatt. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
-
dokee78
félisten
Swiftkeyben ki lehet kapcsolni az emojikat?
Ha igen hol? -
kertsa
senior tag
A No-frills Cpu programban melyik beállítás teszi a telefont a leggyorsabbá? Most a hotplug és deadline beállításon van.
-
LonGleY
veterán
Ahogy közben MaTMaN is írta...
Az asztali Chrome menüjére gondoltam, nem a weboldalra. Azt csak mellesleg ki kell nyitni hozzá, hogy a Chrome arról csináljon az asztalra parancsikont a leírt művelettel. Én 1-2 adminhoz meg a Keep-hez használom, mert egészen más érzés így felpattintani a "natív" programot, mint a böngészőből előhívni egy könyvjelzőt.
-
testo92
csendes tag
Sziasztok, most kezdtem használni Miui V5 tomot, olyan kérdésem lenne hogy valahogy el lehet tüntetni az alkalmazások neveit a gyári launcherjá-ban?
-
baci56
csendes tag
Sziasztok !
Tudtok olyan app-ot ami esetleg együtt kezel több üzenetküldőt , tehát összefésülné őket. Köszi
-
canniball
nagyúr
A Greenify tud gyári alkalmazásokat (G.Play újságos stb.) hibernálni? Bárhogy nyomkodom csak a letöltött appokat mutatja...
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Mai ingyenes app amazon appstore-ben a perfectly clear.
Nagyon f@sza képfeldolgozó nem csak mobilos fotókhoz. -
air
nagyúr
válasz
George7823 #61106 üzenetére
Szerintem ha végiggondolod, hogy hogyan készül egy hosszú záridejű kép, akkor te is rájössz miért.
-
Bozek
nagyúr
válasz
George7823 #61104 üzenetére
A Camera FV-5-ben lehet expozíciós időt állítani, de csak max. 1 percest.
-
George7823
csendes tag
Sziasztok létezik olyan android kamera program amivel hosszú expoziciós időt lehet csinálni? mondjuk ilyen 1 órásat akár vagy valami hasonló? este szeretnék állvánnyal képet készíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged