- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
A google chromeba hol tudom beállítani,hogy a képeket ne töltse be?
-
LonGleY
veterán
válasz
fery02 #61396 üzenetére
Naná! Ezt naponta használom egy közel 150-es listával:
A Play appból a megosztás funkcióval egyből az App Watcher-be küldhető a kívánt app, de van saját keresője is. A changelog (már ha a fejlesztő rendesen jelzi a Play oldalán) egy kattintással elolvasható. A frissítések keresése történhet manuálisan és automatikusan is. A listát a drive-ra szinkronizálja kívánság szerint. Mivel a saját Google-fiók szerint keresgél, a kiválasztott appok aktuális árát is kiírja forintban. Ráadásul a fejlesztő nagyon segítőkész, sőt, megosztotta a program alapját képező algoritmust is velünk (a weboldalunkon lesz hasonló funkció). Ezt hívják perfekt appnak. :]
-
Sziasztok!
Ismer valaki olyan alkalmazást, ami értesítést küld, ha frissítés érkezik egy álatunk megadott, nem telepített alkalmazáshoz?
Van jó néhány olyan alkalmazásom, ami nincs telepítve, de érdekelne, ha érkezne hozzájuk frissítés és tök jó lenne, ha lenne egy app, ahová megadok néhány Play-es linket és mondjuk naponta 1x ellenőrizné a frissítési dátumukat. -
Üdv.
Az miért van, hogy a Galaxy S2 Plus-on 7,63/8,00 GB a foglalt terület, mikor mindent a memória kártyán tárolok? Nem tudok egy alkalmazást sem telepíteni. Régen is volt már ilyen, de megoldottam valahogy...
-
gahor72
aktív tag
Hello mindenkinek!
Van egy Koobe x8 nav&call tabletem ami tudja gps-t,de nincs rajta navigációs szoftver.
Milyen appot tudnátok ajánlani ami rendesen elfutna rajta?
Nincs rootolva.
üdv -
Foose
addikt
Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy míg dolphin böngészőben nincs reklám, (minminguard van a telón) addig google chromeban sajnos ott vannak? A fejlesztő a válasz a kérdésemre?
-
-
LonGleY
veterán
válasz
#79335424 #61384 üzenetére
De ezzel te miért foglalkozol? Foglalkozzon a Google, ha akar. Ez a topikban adminnal paráztatás rész nekem sem világos, hogy miért szükséges. Letölteni így is le fogunk, itt semmit sem érnek az elvileges szabályok - és ezt minden bizonnyal ők is tudják, hisz azért is lesz egyre több országban hivatalosan elérhető a letöltés funkció (ha esetleg nem hallottál volna még róla). Meg azért, hogy sávszélt spóroljanak.
-
törölt tag
válasz
raziel01 #61380 üzenetére
Hogyne férne el, hisz remek kliens. De ezen már túl vagyunk. Ami a letöltést illeti, az elég világos, hogy ha a Google nem támogatja, mi több, tiltja, akkor az alkalmazásoknak valahogy ki kell játszani a tiltást. Nos, ez némileg hátráltatja a stabil és gördülékeny működést. Arról nem is szólva, hogy állandó küzdelem a G. és a letöltő alkalmazások fejlesztői között.
petipetya:
Te láttál valahol a Youtube -ban olyat, hogy "letöltés"? Sterinted miért nem láttál? Mert nincs ilyen. De vajon miért nincs? -
raziel01
veterán
válasz
#79335424 #61375 üzenetére
Szerintem is röhej ezen kiakadni mivel az INGYENES videókat szedi le.
Teljesen más, mint warezolni egy fizetős programot.
Ennyi erővel adaway is warez, mert így nem lesz bevétele a youtube-nak a reklámból.
Konverter akkor kell ha nem 720p videót szedsz le. A kisebbekhez tutira kell konverter illetve full HD-hez is.
-
oncsi
őstag
válasz
Man0gatya #61330 üzenetére
Alapból tíltsd la a hívószám kijelzést, és minden tárolt szám elé meg tedd be a *31#-et (azt hiszem)
De magyarázd meg légyszíves, hogy erre mi szűkséged van? Komolyan érdekel. Engem pl így soha nem tudnál fehívni, mert alapból tiltom a hivószám nélküli hívásokat. Szerintem ha valaki nem íratja ki, az titkolni szeretné a kilétét. És ez nem igazán jó ajánló levél egy apronetes, vagy bármijen üzleti kapcsolathoz.
Úgyanúgy nem értem azt sem, hogy egy hirdetést feladva valaki, miért nem ad elérhetőséget. Én ilyen hirdetésre mindig azt válaszolom elsőre, hogy adjon elérhetőséget, vagy hívjon. Felesleges körök, mert hisz nem levelező társat keresek.
Ja. Tudom, már öreg vagyok... -
törölt tag
válasz
S e t h #61372 üzenetére
Jó, megpróbálom. Mit nem értesz ezen? Elég egyértelmű, hogy a Youtube -ról letöltés illegális. Vagy ez számodra nem volt eddig ismert (nem mintha ez számítana)? Mégis, mi a túróhoz kellett konverter? Én is tallózok, keresgélek a videók között, megnézem őket és amit a legjobban kedvelek, hogy tovább tudom adni a lejátszást külső lejátszónak. De még soha nem kért tőlem ehhez konvertert.
Ha ez nem lenne elég, világosan leírtad, hogy a másik programmal az a gondod, hogy csak egyet engedett leszedni. Ne érts félre, nem vagyok álszent, de ennyire nyíltan azért.... -
petipetya
nagyúr
válasz
max-11 #61360 üzenetére
A Microsoft Office Mobile lényegében egy androidos app a Word Online felületének (és persze itt is eléred az Office többi elemét is).
Az ingyenes alternatívák között szerintem nem találsz még egy ilyet, amely a legkevesebb kompatibilitási hibát hordozza magában.
-
olivera88
veterán
Az Adobe Readertől van valami jobb PDF olvasó?
-
törölt tag
válasz
max-11 #61360 üzenetére
Egyáltalán nem írnám, hogy tapasztalat, mivel szerencsére nincs szükségem office alkalmazásokra.
nyuszi123456 kért meg, hogy teszteljem az Andropen Office -t egérrel és billel. Nem mondom, hogy hibátlan, de elég komoly cucc. Nem egy lightos darab, de egy próbát megér. -
max-11
tag
üdv! Az Androidra van olyan office app, amiben a doc,docx-ek használatánál pl. a korrektúra teljesen átjárható a win word-ével? Andriodos tabot vennék, de gyakran kellene az a funkció. Köszönöm, ha valaki megosztja tapasztalatát!!!!!
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #61355 üzenetére
Nem értem, hogy miért nem lehet helyükön kezelni a dolgokat. Egy késsel lehet ölni, de nem mindenki gyilkos, aki kést használ. Miért ne lehetne akár hosszasan társalogni a TubeMate -ről? Én is használom, nagyon jó kliens. De ennek önmagában semmi köze ahhoz, hogy az alkalmazást lehet illegális tevékenységre is használni. Nem a TubeMate az illegális, hanem a letöltés.
Air:
Köszi! -
törölt tag
válasz
norbert1998 #61355 üzenetére
A mi?
-
S e t h
nagyúr
Online konvertert használtam számítógépen youtube videók mp3 konvertálásához, gondoltam kihagynám a számítógépet, kipróbáltam a Tubematet(köszönet petipetyának).
Először csak néztem mennyi mindenhez kért jogosultságot, ez furcsálltam, utána kellett még neki egy plusz konverter a google playből, utána meg azzal szembesültem, hogy amilyen sebességgel konvertál, annál még a számítógép is gyorsabb, ha át kell utána rakni telóra még úgy is.Tubegod vagy Tubex?Előbbi telepítettem, ami frissítést követően utóbbivá vált.Előbbi vmi régi verzió volt, akadtak hibák, pl csak egy videót engedett leszedni és konvertálni, utána hiába neveztem át a többit, csak az elsőt hagyta meg, a többi mind elveszett.Frissítettem, így lett belőle Tubex, ami kapásból azzal hívta fel magára a figyelmet , hogy a jogosultságok között volt olyan, hogy a tudtomon kívül kezdeményez hívásokat, szép.
Viszont itt nincs konvertálás, amit leszedtem azonnal hallgatható is, a minőség elég gyenge, de kabarék esetében amiket leszedek nem vagyok vájtfülű.
Viszont ez is az enyészeté lett, pont az engedély nélküli hívások miatt, talán nem véletlenül nincs fent egyik sem a google playen, de ha ennek más okai lennének, akkor arról nem tudok, de egyelőre marad a számítógépes online konvertálás, majd átdobom a telóra.
Ha esetleg van még más alkalmazás amiről nem hallottam, akkor azt írjátok meg, arra is ránéznék, köszi. -
Baku
aktív tag
válasz
#79335424 #61338 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Változatlanul nagyon tetszik.
Szívesen megvárom amíg kiforr, nekem ne sürgős.
Mindenesetre elmentettem a hozzászólasod, mert később már
"Tűt a szénakazalban. ..."
Ha valami érdemleges történne a fejlesztés területén, kérlek oszd meg velem!
(Vagy velünk???) -
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #61350 üzenetére
EndomondoNÁL, nem -tól.
Gyorsabb az app, értelmesebb a felépítése, nem szenved az auto pause-al (utólag számolja ki az online szolgáltatás a kiesett időket) stb. Plusz a közösség része is sokkal jobb: a különböző jegyzett szakaszokon való áthaladás után rangsorol téged. Nehéz így leírni... ki kell próbálni.
-
csadi0011
őstag
válasz
student #61340 üzenetére
Hol ingyenes? Jól jönne
Amúgy én az ingyenes road bike-ot használom használom. 1 hete raktam fel újra, mert régebben nem jött be, de most újra kedvet kaptam hozzá. Volt egy session ahol néztem, hogy mennyi mobilnet fogy. Talán 500 KB-ot evett meg 15 kilométeren. De összesen eddig 5 MB-ot használt fel más dolgokra, amik nem tudom mik voltak. (Nem töltöttem fel a sessionokat).
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Létezik-e olyan app, ami FB messenger-ként funkcionál, de tudom válogatni, hogy melyik embereknek legyek elérhető? A lényeg, hogy csak a kiválasztott partnerek lássanak online-ként és csak ők tudjanak üzenetet küldeni!
A választ előre is köszönöm! -
kovacs65
őstag
Vettem egy ilyet:
Okos, mert ha kinyitom automatikusan bekapcsol a tab, ha ráhajtom kikapcsol. Ez jó.
..., de ha a háta mögé fordítom, akkor kikapcsol (gondolom azt hiszi, hogy ráhajtottam).
Ezt a funkciót ki lehet valahogyan kapcsolni? -
noxon
őstag
Hello. Van olyan app amivel két androidos eszközt össze lehet kapcsolni mint pl amikor egy fájlkezelővel böngészek a mappák között?
-
student
őstag
ez müködik offline térképpel is? csak mert ma ingyen van
-
válasz
karldergroße #61324 üzenetére
A telefon nyelve számít. Én pl csak angolul használom a készülékeimet, és az angol nyelvű értékelések jelennek meg.
-
törölt tag
- Voice Speed Dial, de csak a vásárolt!
- Svox Classic, vagy más, működő TTS motor.
- Valami floating gomb alkalmazás, amiben lehet gombot remapolni. A videóban a Button Savior pro van (csak a pro -ban lehet megtenni, hogy mondjuk a hívás gomb, egyéb alkalmazást indítson). Ez csak akkor kell, ha nem csak főképernyőről, hanem másik alkalmazás használata közben is szeretnéd meghívni.
- E-Robot. Ebből vagy kell a fizetős (sztem megéri), vagy meg kell várni a következő Robot frissítést. A szükséges funkció ugyanis még csak a nálam levő, dev. verzióban van. Ezt át tudom küldeni, de ahhoz rendelkezned kell a fizetőssel. Szerintem mennie kéne root nélkül is, de mivel minden eszközöm rootolt, ezért ezt nem teszteltem.
- Némi idő. A telófunkciók vezérléséhez szükséges összetevőket tudod készen importálni, de a hívásokhoz személyes adatok is kellenek (a telefonszám). Ezt nem tudom megcsinálni helyetted. De talán érdemes várni vele egy kicsit. A videó azért készült, hogy linkelve legyen egy, a dialer fejlesztőjének szánt feature request levélhez. Remélem, felkelti az érdeklődését és beépíti a kért funkciókat. Azzal sokkal egyszerűbbé válna a működés és a működtetés. Egyébként most ÍGY működik. -
dokee78
félisten
-
dlaj
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Poweramp értesítési területen megjelenő felületén lévő vezérlőgombok színeit hol lehet átállítani?
Reménykedem, hogy érthető voltam. -
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de van olyan progi ami a hívószámot csak a telefonkönyvben szereplő embereknek engedi küldeni a telefonkönyveben nem szereplő számoknak nem küldi?
-
LonGleY
veterán
válasz
karldergroße #61324 üzenetére
A böngészőkben igen (az Opera Classic és a Mini már nem bánik el a Play oldallal, de a többi jó), az alkalmazásban szerintem nincs (max, ha proxy-znál).
-
törölt tag
válasz
karldergroße #61319 üzenetére
Már régóta gondolkodom rajta, hogy miért nem alkalmaz engem a Google materiális tanácsadónak. Sétálgatnék a fejlesztő-ötletelők háta mögött és amikor valamelyik elkezdene kidolgozni valami új, elmebeteg elképzelést (KK sd -re írás, Play frissítéskezelés, kommentek alapértelmezetten relevancia szerinti megjelenítése, stb.), akkor én kiosztanék egy akkora materiális sallert, hogy megfejelje a monitort. Ezzel nagyon hatékonyan lehetne kezelni a fejlesztések irányvonalát. Faternak is bejött a módszer, hisz sikerült tisztességes, motoros kocsmatöltelékké fejlődnöm.
-
LonGleY
veterán
válasz
Írd be a Play link végére: &hl=en
Így nem az alapértelmezett beállítás szerinti leírást és hozzászólásokat mutatja.
-
tomy86
addikt
válasz
-
karldergroße
senior tag
Már régóta gondolkodom rajta: miért van az, hogy a play áruházban csak a magyar értékeléseket engedi elolvasni ez a fos rendszer? Néhány külföldi app-ról nincs is ilyen, vagy csak csillagos értékelések vannak szöveg nélkül. Érdekelnének angol, német, vagy orosz nyelvű szöveges értékelések, de ezeket nem látom. Teljesen stupid ez a google, hogy így csinálja?? Vagy esetleg tudna valaki megoldást, hogy láthatnám ezeket?
Egyébként hasonló a netes keresőjük kis: ott is vagy minden nyelven, vagy CSAK magyarul kereshetsz alapértelmezetten. -
-
tonyrulez
őstag
válasz
SG3rg0 #61313 üzenetére
Nem tudja SD-re menteni, de Picture2SD Xposed modullal elvileg kijátszható.
-
SG3rg0
őstag
Google Fényképezőgépnek hogy tudom megmondani hogy a micro sd-re mentsen?
-
fdisk
őstag
Wifin keresztül nem tudok se a dolphinnal .se a beépített böngészővel ide a ph-ra belépni.
Csak a ph oldalai nem jönnek be.Minden más igen.
Mobilnettel viszont jó.
Töröltem már mindent.
Újraindítottam a routert,de semmi.
Vkinek ötlete,hogy miért van ez?sutyimatyi: Itt próbálkozz Magyarított Android alkalmazások,hátha tudnak segíteni.
-
sutyimatyi
csendes tag
Sziasztok! Tudja-e valaki, hogyan lehet a Big! Caller id programot magyarítani?
-
w.miki
veterán
Google Play hibával kapcsolatban van valakinek ötlete?
A telefonom (Defy, CM7) pár napja nem tud belépni a google fiókomba.
Azt írja: Bejelentkezési hiba, adja meg a jelszót.
Pedig a jelszó jó, a leveleimet a k9mail letölti, és gépen is be tudok lépni.
A dátum/idő is jó, nincs elállítva az óra.
Play áruház ezzel a hibaüzenettel indul:
Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. [DF-SA-01]
Egy hete még jó volt. Mi lehet a baj? -
oncsi
őstag
válasz
Dexter68 #61279 üzenetére
Szia!
Van ilyen NET tovább osztási lehetőség.
Csak nem WiFi-n, hanem USB-n, vagy BT-n.
Én még X8-al osztottam meg a WiFi-s net-et, USB-n egy notinak. Már nem emlékszem, milyen ROM volt rajta (talán HD Prime) de gyári kernelel. Szerintem ennek most is mennie kellene minden telón, függetlenül attól, hogy WiFi-n, vagy mobilneten kapja e a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest