Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
Somatom #125084 üzenetére
Annyira céleszköz, hogy bármelyik xiaomi router usb portjára csatlakoztatva automatikusan beállítódik. Ezután bármilyen usb portra áthelyezhető, csak a tápfeszültségre van szüksége. Az androidos app csak a családon kívüli routereknél szükséges, de nekem nem volt még vele problémám. Igaz, nem is nagyon használom.
-
air
nagyúr
Most olvastam tovább:
"Ott akadok meg, hogy a repeater hogyan tudná megkeresni az érzékelhető wifi hotspotokat."No, hát azt sehogy. Ilyet ugyanis nem csinál. Ha a Mi Home-ban beállítottad, akkor a telefonodon elmentett wifi hálózatok adatait tölti át.
Tehát csak olyat tud repeat-elni, amire a telefonoddal már csatlakoztál korábban. -
air
nagyúr
Nálam egyébként ennyit tud produkálni:
Az első 2 mérésnél (időben korábbi, a listában alsó kettő) a repeater a routertől kb. 10 méterre volt (3 beton fal köztük). A telefonom a repeatertől kb. 40 centire. Első mérésnél a telefon a routerre csatlakozik, a másodiknál a repeaterre. A különbség jól láthatóan 96%-os sebesség csökkenés.
A második 2 mérésnél a repeater a routerrel 1 helyiségben, tőle kb. 2m-re volt.
Itt 90% a veszteség.
50-60%-os veszteség még gyakorlatilag is elfogadható lenne, de ez az eszköz már 2 antennás, tehát 150Mbit-ig (elvileg) egyszerre tud 2 irányba adni és venni.
Lehet, hogy csak én fogtam ki hibás darabot - eddig több pozitív visszajelzést olvastam róla, mint negatívat - de más is írta, hogy nála is ilyen botrányos a működése.
Lehet, van egy "selejtes" széria. -
air
nagyúr
"igaz, hogy a régió europe - ra állítva, de simán csatlakozom a telefonnal a repeaterhez "
Ugye nem simán wifin keresed meg és kapcsolódsz hozzá?
Amíg a Mi Home-ban nem állítottad be, hogy melyik hálózatot "repeat"-elje addig, wifin hiába csatlakozol hozzá.
Illetve azzal kezdtem az elején, hogy Kínára kell állítani a régiót!
Te hagytad Európán, és csodálkozol, hogy nem működik. Erre mit lehet mondani?
És még engem oltasz le privátban, hogy én nem értek hozzá. Bravó.
Pedig te nem néztél utána, hogy hogyan kell használni.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Létezik olyan free program, amivel "virtuálisan" egy telefonszámot lehet létrehozni, ami rendes sms-eket tud fogadni?
(Pl olyan esetre, amikor egy weboldalon telefonszámot kell megadni regisztrációnál, vagy jelszó megerősítéshez sms-ben küldik a hitelesítő kódot stb.) -
Baku
aktív tag
válasz
zeon.hu #125090 üzenetére
Fiók létrehozva, igaz, hogy a régió europe - ra állítva, de simán csatlakozom a telefonnal a repeaterhez (erre irta air hogy zagyvaságot írok ), szóval csatlakozva vagyok a repeaterhez, de a repeater nincs semmilyen wifi hotspotra, tehát internet, és adatforgalom természetesen nincs. És az applikációban akármelyik + jelre nyomok, szobát, fürdőszobát, eloszobát, vagy porszívót, fogkefét, webkamerát, akciókamerát, meg bluetooth kapcsolatot kínál fel, wifit sehol. Az applikációban nyoma sincs wifi hálózat(ok)nak, de még választási lehetőségnek sem (pedig több elérhető is van) . Holnap megpróbálom valamelyik régebbi verziót feltenni ....
Köszönöm az eddigi segítséget!
-
zeon.hu
nagyúr
Valami rosszul csinálsz.
MI fiókot létrehoztad? Régió Mainland China-ra van állítva?
Eszközt hozzáadni jobbra fent a + jellel tudsz, majd kiválasztod a listából a Mi Wifi repeater 2-t.
Ezután Írja, mikor mit kell látnod (sárga villogás, stb.)
Azt nézd meg, hogy a routered nincs-e rejtetté téve, mert akkor nem fogja látni. Utána rejtheted azt is, meg a repeater-t is, ha akarod. -
-
-
Baku
aktív tag
válasz
Somatom #125084 üzenetére
Az a baj vele, hogy kb.2 év alatt legalább harmincszor frissítették az alkalmazásátt, és nagyon durván elkanyarodtak vele az okos otthonos háztartási eszközök irányába, a világítástól, a robotporszívón keresztül egészen az elektromos fogkeféig, és úgy tűnik, hogy a nagy igyekezetben a legújabb (2018.júni ) frissítésből már ki is felejtették a wifi hálózatok keresését, a csatlakozást, a kapcsolatok konfigurálását ....
-
Baku
aktív tag
Így van.
Sem tv-zni, sem torrentezni nem akarok vele, mindössze azt, hogy elérhető maradjak üzenetek, e-mailek erejéig, és időnként frissítse az időjárást. Valamit valamiért: 300m-es hatótáv, és akár egy powerbank is elég neki, de a munkahelyemen 5m-enként USB töltős dugaszoló aljzatok vannak a falban.... -
beg
veterán
válasz
Somatom #125081 üzenetére
Nem. Xiaomi AP-t (wifi extender) akarja életre kelteni a mi home appon keresztül, ahhoz keresett korábbi verziót.
Harmadolt sebesség várható, de legalább stabilan.
Sajnos az extender (repeater) nem a legjobban sikerült terméke a xiaominak, de ebbe a méretbe mint egy usb pendrive, ezt tudták belepaszírozni.
-
Baku
aktív tag
Miért lenne zagyvaság?
A repeaterre csatlakozik a telefon, de a repeater nem csatlakozik hálózathoz.
Az applikációban nem találom hogyan lehet hálózatot keres(tet)ni a repeaterrel.
Tehát mivel az applikáció használatával akadt gondom, illetve ketesnék inkább egy használható, korábbi verziót, ezért nem értem miért is lenne a hsz.- om OFF ?? -
air
nagyúr
Bocs, de kicsit zagyva amit mondasz.
"A repeatert megtalálja a telefon, látja, és csatlakozik is hozzá."
Ha nem állítottad be az eszközt, hogy melyik wifi hálózatot "erősítse", akkor hogyan csatlakozol rá a telefonnal?
Előbb az Mi Home alkalmazásban meg kell keresni a repeatert, beállítani, és utána tudsz csatlakozni hozzá.
De ez itt eléggé off. -
Baku
aktív tag
A repeatert megtalálja a telefon, látja, és csatlakozik is hozzá. Ott akadok meg, hogy a repeater hogyan tudná megkeresni az érzékelhető wifi hotspotokat.
Ez a legújabb app a háztartási okos.eszközöket akarja mindenáron becserkészni, de sehol nem találok olyan funkciót, amivel wifi hálózatot keresne/találna és csatlakozna ..... -
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem? Xiaomi wifi repeater v2 beüzemelésével szenvedek napok óta ...
A YT - on lévő videók mind egy korábbi verziójú applikációt használnak. A jelenleg Playről elérhető app teljesen más, és nagyon az okosotthonos háztartási cuccok vezérléséhez van már kihegyezve ....
Én mindössze egy távoli gyenge wifi erősítésére szeretném használni, de nem megy.... -
Goxi
tag
Sziasztok!
Gyakran hallgatok oktatóanyagokat és podcastokat (offline) szokásos hang formátumokban M4A, MP3-ban.
Mivel ezek van hogy több órás anyagok nem mindig tudom egyben meghallgatni őket.
Egy olyan lejátszót keresek, ami megjegyzi, indexeli a hangfájlokat, hogy ahonnan abbahagytam, onnan tudjam folytatni köv alkalommal mikor elindítom a track-et.
Régen Ipodom gyári zenelejátszója ezt natívan tudta, az nagyon kedves volt.
Sok programot kiprobáltam androidon , de eddig nem találtam ilyent. Van ötletetek? -
pc360
addikt
Amúgy a Hi-Q MP3 Voice Recorder-nél is eljátszották egyszer, hogy törölték az addigi fizetős verziót, és újat hoztak létre. Aztán még emailben, meg tudjaég hogy kellett hozzá kódot kérvényezni a már meglévő vásárlóknak. Sok ilyen eset van...
-
Fall-N
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #125012 üzenetére
Nem teljesen emiatt van. A Google akarja IAP felé terelni a fejlesztőket. IAP-nál már nem egyértelmű a visszatérítés, mint ha veszel egy alapból fizetős dolgot. Ott két óráig vissza lehet vonni a vásárlást. IAP-nál a fejlesztőn múlik, hogy vissza téríti-e.
Egyébként nincs semmi trükk, hanem sajnos a Google Play féle liszensz csekkolás ami nem jól működik. Csak az elsődleges alap G account IAP vásárlasait ismeri fel/el. Ha utólag adod hozzá a belakott rendszerhez a G accountot, akkor az ahhoz társuló vásárlásokat, ami alkalmazáson belüli történt, azt nem ismeri fel.
Szívtam én is emiatt vele. Nekem is két G account van, és a másodlagos van direkt az alkalmazás vásárlásokhoz. De ha vele veszek valami IAP-ot azt nem ismeri fel, sőt nem is engedi a vásárlást vele alkalmazáson belül, csak a fő accountommal.
Seth: AccuWeather Pro-t megvettem régen. Egyszer atírányított egy kuponnal a Play Áruházhoz és meglett az IAP ingyen a sima AccuWeather programhoz. A fizetős Pro változat meg fog szűnni és így nem jár senki sem rosszul.
-
Hello,
Van valami megoldás arra, hogy
- a lezárt (tehát teljesen elsötétített) képernyőn legyen óra (daydream-jellegű tök jó lenne)
- amint töltőre dugom a telefont, de töltés nélkül eltűnikDaydream az megy most is, de megszokásból mindig lezárom, és akkor ugye elmegy feketébe.
Viszont munkahelyen sokszor jó lenne, hogy töltőn mutasson egy órát (ott általában töltőn van).
A "nem kapcsolódik ki" az nem sokat ér, nekem kikapcsol töltőn is
(Amúgy Lineage 14 / Android 7, ha valamit számít..)Ha ad free a dolog, az külön jó...
Köszi minden tippet
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Olyan egyszerű hangrögzítő appot keresek, ami a bt headset mikrofonját is tudja használni a célra. Elsősorban időlimit nélküli nem túl tolakodóan reklámozó ingyenes appok érdekelnek, de másra is nyitott vagyok. Hívásrögzítés nem feltétel, de előny. Keresgéltem már, rengeteg van, párat próbáltam, de eddig csak olyan jött szembe, ami a beépített mikrofont használja.
-
sphe
senior tag
Létezik olyan reklám blokkoló, ami a Magyar nyelvű adchoice hirdetéseket is blokkolja mas (nem netböngésző) alkalmazásokból? Nekem a Blokada erre nem vált be. Vagy használjak erre egy tűzfalat inkább?
(#125058) zeon.hu: Köszönöm a képernyőképet! Sajnos a jobb oldalon lévő ékezetes betűk miatt más a kiosztás, hiába próbálod másképp elrendezni (próbáltam). És ez nagyon zavar a megszokott billentyűzetekhez képest. Kisebbek is a billentyűk, úgyhogy ezen a billentyűzeten ez a második oka annak, hogy többet ütök mellé.
-
sphe
senior tag
válasz
pc360 #125055 üzenetére
Kipróbáltam, és valóban nagyon jó a diktálás része, de annyira kicsik a billentyűk és más a kiosztás az ékezetek miatt, hogy állandóan mellé ütök vele.
Tényleg nagyon hiányzik a gboarból az írásjelek funkció, de nem mindig diktálok és elég logikátlan szavakat is javasol a swype.
Ha lehetne kiosztást változtatni, valtanék, de így marad a Gboard.
Egyébként ezt a hsz-t is Gboard diktálással (+szerk) írtam.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
pc360 #125055 üzenetére
Ha diktálás közben nincs írásjel, akkor vagy anélkül írsz, ami igénytelen (jegyzetnek mindegy, de hsz-nek az), vagy utólag szerkeszted, ami hosszadalmas, vagy belátod, hogy az a régi még mindig jobb ezen a téren.
Ha a Gboard tudja majd minimum ezt, akkor váltani fogok rá, előbb biztosan nem.
Egyébként aki annak idején telepítette a Swype-t, annak a playen még mindig elérhető az utolsó verzió.
-
sphe
senior tag
Na erre kíváncsi vagyok, mert a Gboard diktálása sem semmi (az írásjelektől eltekintve)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest