Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Elküldöm nyilvánosan, mást is érdekelhet:
[link]Ez ugyanaz a program, mint az Enumber nyilvántartó, de könyveket tart számon. Van a Books adatbázis, amelyik hivatkozik az Authors adatbázisra.
Elnézést kell kérjek azoktól, akik megnézik:
- én csak hobbiprogramozó vagyok, másrészt a program csak gyakorlásból készült. Magam is találtam hibákat benne. A program egyébként működik, de javítása folyamatban. Ha bárki javítási javaslattal él, örömmel veszem.
- már javasoltátok, hogy töltsem fel a Github-ra. Előbb-utóbb fel lesz, de nem jöttem rá Eclipse alól hogyan kell. Csak AIDE alatt találtam meg, de az most nincs (új telo rom, ugye). Köszönöm, ha valaki segít benne!
- természetesen "AS IS", tényleg csak meg akartam ismerni, hogyan működik...U.i.: Valaki találkozott már olyannal, hogy WinXP alatt a file-ok egy részének mérete konkrétan 0 lesz? Driveteszt ok, Kaspersky ok. De a forrást elő kellett ássam egy korábbi mentésből, mert ez is érintett volt. Hm. Legalább azt tudnám, hogy hogyan kerülhetem el legközelebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ProBook 440 G9 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest