- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Nos, én a fő-fő osztályomban definiált, és gyakorlatilag az egész (nem túl nagy) programomban globálisan (belülről) elérhető tömbökben tároltam az adatokat, így a getView-ban is elérhető volt, nem paraméterből jött be neki. Én egy gridView alá "toltam be" ezt a tömböt, amelyet bizonyos metódusok írtak, bizonyos metódusok olvastak, a grid frissítése meg volt oldva, illetve hát ugye a getView pontosan ezt végezte a módosítások után. Tehát a getView futásakor az adatok már aktuálisak voltak, és mivel "globálisak", ezért lekérdezhetők, felhasználhatók feltételek megfogalmazásához. Szerintem egy kurzort is lehet így használni, de ezt csak gondolom, nem tudom. Lehet hogy kifogásolható a módszerem, de nekem bevált és tetszik, nem látom a hátrányát.
Az említett másik módszer is biztosan járható, én magamnak ezt találtam ki erre a problémára.
-
Sianis
addikt
válasz
SektorFlop
üzenetére
A SimpleAdapter a következő módon működik.
Adott egy List, ebben vannak a ListView sorai gyakorlatilag. A List Map-eket tartalmaz, ami általában String kulccsal, String értékeket tárol. Amikor te megadod a String tömböt az adapternek:
String [] from=new String []{DatabaseHelper.TerhelesNev,DatabaseHelper.TerhelesOsszeg,DatabaseHelper.TerhelesDatum};akkor azt mondod, hogy az ilyen String kulcsokkal elérhető elemeket vegye ki a List adott elemének Map-jéből, majd ezeket az érkeket a másik tömbben magadott id-val megtalálható TextViewkba állítsa be:
int [] to = new int [] {R.id.tvLeiras,R.id.tvKoltseg,R.id.tvDatum};
Ezt mit ad visza a LogCat-ben?
Log.d("Item class:", sca.getItem(position).getClass().getName())Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- 58.5 mm full fém tamper
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest