Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Nos, én a fő-fő osztályomban definiált, és gyakorlatilag az egész (nem túl nagy) programomban globálisan (belülről) elérhető tömbökben tároltam az adatokat, így a getView-ban is elérhető volt, nem paraméterből jött be neki. Én egy gridView alá "toltam be" ezt a tömböt, amelyet bizonyos metódusok írtak, bizonyos metódusok olvastak, a grid frissítése meg volt oldva, illetve hát ugye a getView pontosan ezt végezte a módosítások után. Tehát a getView futásakor az adatok már aktuálisak voltak, és mivel "globálisak", ezért lekérdezhetők, felhasználhatók feltételek megfogalmazásához. Szerintem egy kurzort is lehet így használni, de ezt csak gondolom, nem tudom. Lehet hogy kifogásolható a módszerem, de nekem bevált és tetszik, nem látom a hátrányát.
Az említett másik módszer is biztosan járható, én magamnak ezt találtam ki erre a problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest