Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
(Nem biztos, hogy segít, de hátha..)
Én nem olyan régen kezdtem el használni a free tier-en túl az egyik projektben, egész pontosan március az első hónap, ami végig blaze plan-ben fut (február közepén váltottunk fizetősre, februárban még nem értük el a fizetős határt, így március elején nem kellett semmit fizetni). Szerintem amint úgy gondolod, hogy kellene egy fizetős funkció, akkor érdemes upgrade-elni blaze plan-re, ugyanis bár már ekkor meg kell adni egy kártyaszámot, de nem von le semmit. Mi jelenleg a beállított budget alatt vagyunk, de eddig nem jött semmilyen levonás / számla. Ennél többet április elején tudok mondani, de ha belegondolsz, mivel a funkciók úgy vannak megadva, hogy "x $ / second", így nekem ebből az jön le, hogy minden hónap elején jön majd valami, hogy ennyit és ennyit fogyasztottál, ezért ennyit és ennyit levonunk. De ha valakinek több tapasztalata van, ossza meg hogy okosodjunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- Robotporszívók
- Horgász topik
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest