Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
(Nem biztos, hogy segít, de hátha..)
Én nem olyan régen kezdtem el használni a free tier-en túl az egyik projektben, egész pontosan március az első hónap, ami végig blaze plan-ben fut (február közepén váltottunk fizetősre, februárban még nem értük el a fizetős határt, így március elején nem kellett semmit fizetni). Szerintem amint úgy gondolod, hogy kellene egy fizetős funkció, akkor érdemes upgrade-elni blaze plan-re, ugyanis bár már ekkor meg kell adni egy kártyaszámot, de nem von le semmit. Mi jelenleg a beállított budget alatt vagyunk, de eddig nem jött semmilyen levonás / számla. Ennél többet április elején tudok mondani, de ha belegondolsz, mivel a funkciók úgy vannak megadva, hogy "x $ / second", így nekem ebből az jön le, hogy minden hónap elején jön majd valami, hogy ennyit és ennyit fogyasztottál, ezért ennyit és ennyit levonunk. De ha valakinek több tapasztalata van, ossza meg hogy okosodjunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Pixel 7a Dobozában
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest