Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Jól elvitatkoztunk ugyanarról

(((Nyelvtani ugyan a megjegyzés: nem az sdk-t, hanem a benne lévő egy-egy megoldást tituláltam félkésznek stb. És kivétel nélkül sikerült is megkerülni valahogy mindet. Én csak csodálkozom, hogy egy ilyen egyszerű dolgot, mint pl a 64 bites rendszert - ami egyébként kész, és nyilván nem kevés munkaidő van benne - egy utolsó kis buktató miatt hónapok/évek óta nem oldanak meg. Bizonyára volt más dolguk is, és végeredményben egész helyre kis programokat lehet alkotni rajta...)))dmc! Nem sikerült a 32 bites Java/ 32 bites Android SDk / 64 bites Win7 kombináció sem?
Csak úgy érdekelne... Ha hozzájutok a géphez, kipróbálom én is az up-to-date rendszerekkel.
Az Ubuntu+KDE egyébként nagyon jó, csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak úgy érdekelne... Ha hozzájutok a géphez, kipróbálom én is az up-to-date rendszerekkel.