Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
fateless
üzenetére
A 3 év garancia még elképzelhető
A mai naptól az edigitalnél is lehet kiterjesztett garanciával vásárolni készülékeket...egy 90e készüléknél cirka 5000 ftért 2 év helyett 3 év garit kapsz és plusz még ennyiért baleset biztosítást is kapsz
Legalábbis én ma láttam először a honlapjukon 
-
Debilon
addikt
válasz
fateless
üzenetére
ha ezt nekem szántad akkor teljesen felesleges volt, nem erre voltam kíváncsi, tisztában vagyok vele, hogy gyanúsan olcsó, és mivel nem vagyok tabletben tájékozott, ezért kérdeztem, hogy valaki látott/fogott-e a kezében ilyet
úgyhogy hanyagold ezt a szarkazmus on/off dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A mai naptól az edigitalnél is lehet kiterjesztett garanciával vásárolni készülékeket...egy 90e készüléknél cirka 5000 ftért 2 év helyett 3 év garit kapsz és plusz még ennyiért baleset biztosítást is kapsz
Legalábbis én ma láttam először a honlapjukon
Dr.NX