- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolko74
tag
válasz
tucsok. #84263 üzenetére
[iPlay30 gyári tok]
Én az Aliról vettem, akkor ott volt akciós. -
Luissimo
veterán
válasz
tucsok. #84245 üzenetére
Majd teszteld le , hogy melyik oldalaknál akadozik a görgetés és melyiknél nem.
Nekem pont a mobilarenan jön elő a Chromenál, egy P20HDnál is és a Huawei Mediapad M5 LITE-on is.
Előtte nemcsinálta a chromeal, valoszinüleg a legfrissebb chrome a hibás benne.
Kiprobáltam a beépitett samsung alapu böngészővel, azzal tökéletesen megy a recegős oldal.
Érdekes.... -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
tucsok. #84115 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen játékra lesz, de a SC9863A SoC-osokat én kizárnám, hacsak nem ilyen passziánsz szintű dolgokra gondolsz.
Én az M40-et javasolnám, ha több évre tervezel.Vedd figyelembe, hogy Netflix csak SD felbontású lesz ezeken, bár ez nem mindenkit zavar.
Frissítés nem szokott ezekre lenni, bár az iplay 20-ra pont jött, valaki beszámolt róla. Gyakrabban jön ki új modell, mint frissítés. -
cidalain
veterán
válasz
tucsok. #71933 üzenetére
Ugyanazt a huaweit mondanam, de mivel nagyon jo, senki nam akarja eladni, szokoevente van csak elado.
Az a baj ezzel az arkategoriaval, hogy a belepo modellek alatta vannak, a csucskategoria meg folotte. Kozepkategorias 8-as meg nem igazan van.
A Samu 7-ese (T280) belefer ugyan de rohadt sok szerintem erte az 50k, es csak 1,5 giga ram (bar most az Emagon akcios 44-ert)Meg szoba johet ujonnan az Asus Z380M 50 alatt szinten Emag. Ezt el is felejtettem, mert ez mashol nemigazan van, csak itt.
Esetleg Lenovo Yoga tab3, de itt ellentmondas van, hogy ebben tulajdonkeppen 1 vagy 2 Gb ram van e, mert hol ennyit irnak, hol annyit. Volt aki itt irta a topicban hogy olyat vett, es csak 1 van benne.
-
cidalain
veterán
válasz
tucsok. #71931 üzenetére
100-150 dollar kozott eleg jo fullhd kijelzos kinaiak vannak, akar dualosak, 2/32 Gb. Chuwi Hi8, Teclast X80 kulonbozo variansait (plus, pro, power) lesegesd. A keretedbe meg kinabol, afafizetessel is kereten beluli.
Itthonrol
Lenovo tab3 8" 40 korul, de ez csak hd kijelzo.
Aztan nagyjabol vege is
Kovetkezo lepcsofok Huawei M2 8, 68 kornyeken. -
-
Luissimo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest