- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72386 üzenetére
3 óra az már nem kevés, csak az a kérdés, hogy mennyire érné meg akkor neked ez a tablet?!
Ha nem játszol rajta, csak filmezés, netezés, akkor sztem ne ezt vedd meg, ahhoz ez túl drága, és amúgy is túl van árazva...
T580 sztem ezekre bőven elég lenne...Telefont/Tablet... ki mit preferál... 2-3 órás filmezés netezésnél én inkább a tabletet választanám, pedig a telóm sem kicsi, 5.5", de inkább a 8-10" akkor már...
Szemednek is jobb lesz, de ugye ki mit szeret
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72379 üzenetére
Na most ez a kérdés nem teljesen jött át
HH mit érdemeseb, meg mi a sok átszállás? Mire használnád a tabot?!
Nekem van egy S7 edgem is, de filmezni, netezni veszem a tabot főként, engem megfogott a pen is, művészkedni szerenékHa pl sokat filmezel, akkor mindenhogy érdemesebb a nagyobb képernyő miatt
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72372 üzenetére
Ha nyár végén veszed, akkor már lesz is. Tegnap véletlen Samsung felé jártam, be is battyogtam, és szokás szerint nem tudtak semmit mondani, de azt mondták elvileg ebben a hónapban kapható lesz már, de majd felhívnak
Ha esetleg új csomagot vennél, akkor javaslom, h várd meg a Digi mobilszolgáltatását, amit sajnos elcsúsztattak most márciusról, de szeptember 13 az új dátum, ami neked már szinte tökéletes
Ha mákunk lesz, akkor akár korlátlan netes csomag is lesz, ami messze nem olyan drága, mint amit manapság kapni a nagy 3-nál... Félnek is tőle
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72368 üzenetére
Elvileg kiváltja, hiszen LTE képes, tehát tudsz vele telózni, csak ugye nem tudom, hogy a "telefon" menü az ugyan úgy meglesz-e, mint telókon. A videókon ott van, de nem láttam h használták... Hülyeséget nem akarok mondani, úgyhogy nézz utána sztem. Less rá youtube-ra, hátha van olyan vidi, sajna én nem érem el munkából, így nem tudok mutatni...
Elvileg wi-fi-s verziókhoz is van olyan app, amivel tudsz telefonálni tabokon, szóval a normál LTE képeseken gyanítom, hogy fülessel menni fog
Én is megvárom, vagyis nem h várom, minden nap nézem, h itt mikor lesz, de sajnos az itthoni Samsungosok sem mondanak semmit... Nem tudják...
Angliában már boltban kapható, Németországban előrendelhető, 13-tól szállítják ahogy Ausztriában is, itthon azt mondták valszeg előrendelhetőség sem lesz, pedig akkor a billentyűzet ingyen lenne hozzá... így viszont mi veszünk mindent teljes áron... M.O. én így szeretlek...Csak kérdés h mikor lesz egyáltalán?!
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
#29810176 #72354 üzenetére
Samsung galaxy tab S2 VE, vagy a nemsokara megjeleno S3 szeria.
S2-bol van 8.4 es 9.7 colos is. Termeszetesen mindegyikbol van LTE verzio.(#72352) leeds11
A lenovo olcsobb, es 2 gb ram van benne es 16 giga hattertar. Ebben jobb mint a samu. A kijelzoje is kicsit nagyobb mint a samunak. Nincs rajta márkafelár.
En a lenovot vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- Everest / AIDA64 topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged