- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
A-l-i-e-N #42532 üzenetére
bg9999 kupont használtad, ha banggoodról rendelted?
ha paypallal fizettél(gondolom/remélem), akkor addig biztosítva vagy amíg megjön a cuccos(vagy ha 45 nap alatt nem, akkor a pénzed kapod vissza), ha ezután esetleg gáz lenne, akkor nem tudok van-e rá gari konkrétan. -
sagesz93
addikt
válasz
A-l-i-e-N #42529 üzenetére
azt se ártana nézni, hogy a kijelző IPS az ampe a90-ben. A képaránya is más, már csak a gép dimenzióiból kiindulva is.(szerintem kedvezőbb)
Az azért szerintem sokat számít. Az akksi is erősebb papíron. Az a processzor tény, hogy 4 mag, de azok között azért elég harmatos.
A szín is vonzó lesz neki gondolom, hogy van fehérben -
sagesz93
addikt
válasz
A-l-i-e-N #42525 üzenetére
mindegyik nagyon gáz, és nem felelnek már meg a jelen kor követelményeinek szerintem.
Meg ahogy látom az ebay-el kapcsolatban se vagy annyira felkészült. (némelyik linknél elég irreálisak a postaköltségek.)
az utolsó gép nem 10, hanem 8", ebből kifolyólag ajánlanék első körben egy ilyet: [link]
ezzel a 4:3-as képaránnyal sokkal használhatóbb a táblagép szerintem, hiába csak 1"-el nagyobb mint a 7"-esek.
esetleg még ez, és ez 10" de már drágább picit: [link]
látom beelőztek de az irány hasonló.
ha már kuponok, banggood-on a bg9999 ad 6%-ot. -
ghiottone
nagyúr
válasz
A-l-i-e-N #42525 üzenetére
Ezeket inkább ne. Ha ebayről akarsz rendelni, akkor talán egy ilyen 8 collost. Viszonylag erős, 4 magos RK3188-as tablet. De most hasonló tulajdonságokkal, bár a HDMI hiányzik 110 dolcsiért (MERRY2013 kuponnal november 3.-ig) van Chuwi V88 a pandawillnél. Vagy én még 1 hete ebben is gondolkodtam - múlt héten hasonló tulajdonságokkal volt az Auchanban 35.000 Ft-ért Selecline tablet néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest