Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
szia, köszi a segítséget. Kipróbáltam. Félsiker.
Az eszköz nem érhető el. - a tablet keresésekor.
Valószínű lemerülhetett a tablet, és internet sincs a közelben. Azt gondoltam van olyan program, ami megmutatja az utolsó helyinformációt az eszközről, mint a Lumiáknál.Gondoltam egyet és rákerestem a telefonra. Aludt a készülék, de fel van töltve, van WiFi a lakásban, mégsem látszódott "Az eszköz nem érhető el." mondja a google készülékkeresője. Amint feloldottam a képernyőzárat, azonnal megjelent a térképen. Szóval kell az aktív tevékenység is hozzá (bár a WiFi-t alvó módban tiltottam, biztos ez a kulcs). Igen, ez a titok, amit engedélyeztem alvó módban a wifi-t, azonnal megtaláltam.
Meglepett, mert a Lumia 640-est simán megtalálta a saját keresője, felébresztette a kijelzőt pillanatra felvillant, hogy bekapcsolódik a helyinformáció és visszament aludni a kijelző. Mindezt anélkül, hogy hozzányúltam volna a készülékhez, és úgy mlékszek szórakoztunk is, hogy a WiFi-t ki/be kapcsoltuk, de mindig megtalálta. Céges telónak kaptuk, 2017 év elején, de amikor erre rájöttem pattintottam is át a SIM kártyát a saját, androidos telómba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad 11 A16 256GB Pink Wifi Hibátlan/2028.04.26.Gar./Akku 100%/p4643
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi