Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Köszi, utánajárok mindenképpen, viszonylag ritkán töltöm, szinte hetente, ezért sem tűnik gyakorinak az eset, eddig kétszer fordult elő.
Teljesen gyári minden rajta, se rootolva nincs, még használva is csak alig, és akkor is csak teljesen szokványosan, ezért nem is értem, hogy mi lehet a gond. Azt meg főleg nem, hogy miért jelzi, hogy töltődik (vagyis valamilyen szinten mégis kapnia kell az áramot), de valójában hogyhogy nem, és hogy szoftveresen mi köze van ehhez az Androidnak, elvégre az akksi az hardver, nem?
Most ez hardver vagy szoftver hiba? (Vagy tényleg a konnektorral lehet valami?) Nem értem én ezt, oké, hogy "noname" a cucc, de rendesen működik, pont ezzel szivatna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX