- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
tjb007 #64652 üzenetére
Köszi a választ!
Jelenleg reménykedek egy erős BF-ben, így egyelőre magyar forrásból nézek cuccokat. Ezeket találtam:
Lenovo A7-10 ADAM
Lenovo A8 A5500
ASUS MeMO Pad 7 ME70C
Allview Viva Q8 Pro
WayteQ xTAB-8X Quad GPS + 3G
Asus Fonepad 7 ME175CG 8GB Wi-Fi + 3G RefurbishedNem igazán tudok ezek közül dönteni, mindről olvastam jókat.. A Lenovo A8 eddig a legszimpatikusabb bár valaki azt írta, hogy napfénybe elég gyenge a kijelzője.. Utoljára a Fonepad 7 tesztjét láttam, az is elég meggyőző volt. Ötlet? 2Gb-ról már lemondtam, ahogy olvastam marhára nem kell, tényleg max oldalnézetes játékokat tolnék rajta semmi FPS, meg 3D-s autózás, internet (max 2-3 ablakkal), olvasás, filmezés (max HD-be de gondolom a 7"eseknél az nem játszik annyira, illetve nincs sok értelme vagy mégis?). OTG kéne mondjuk lehet azt nem tudja mindegyik. Akkuidő még szempont lenne de ahogy látom olyan nagy difi nincs köztük.
A 7" és 8" között is nehéz dönteni, mert ugye a 8asok HD felbontással jönnek általában, így nem csak a fizikai méret miatt nagyobbak hanem a felbontás is számít. Sajnos BF-ig már nem tudok élőbe megnézni kettőt csak a netes képekre tudok hagyatkozni, úgyhogy örülnék egy kis helpnek.
Illetve, ha már külföld, Amazon tabletjeit (pl. Fire HD 8) miért nem ajánlja senki nagyon? Nem írnak rosszakat róluk a userek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest