Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ezért kell ilyen esetben mindig unboxing videót készíteni. Legfőképp, ha a csomagolás sérült. Itt márpedig annak kellett lennie. Ha, nem, akkor küldtek neked egy törött kijelzős tablet-et...
Nem akarlak lelombozni - még jobban - de ahogy itt előttem is írták - kutya nehéz ehhez kijelzőt találni (én is próbáltam). Rohadt nagy a kavarás. Én már csak ezért is kerülöm az ilyen "B" vagy "C" kategóriás márkákat, mert kb. nincs két egyforma termékük (mindig azt rakják bele, ami épp kéznél van). Support / alkatrész nincs, vagy ha mégis, korlátolt ideig.
Egyébként legalább bekapcsol, működik?#87632 PitLee
Ezt néztem én is, de már ott bukott a dolog, hogy nem jó oldalon van az önimádó kamera lyuka... szóval, ja, ez sem az ALLDOCUBE-hoz való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest