- Gurulunk, WAZE?!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Oldman2 #86934 üzenetére
szerintem ez nem mérvadó
amikor munkahelyen latom az ipadeken futo videokat,csak mosolygok
rettenetes a látvány.az amúgyis fura képarányú kijelző mellé társul,a szűkített kép látványa
igaz,ebbe a hibába samsung is benne volt a tab S3 ig,de utána a tab S4 óta már 16/10 vagy 16/9 képarányt használnak.csak az alma erőlteti meg mindig a 4/3 as képaránytez a 13 colos készülékeik esetében a legvicesebb szerintem
Egyvalamiben biztos vagyok,hogy soha nem fogok venni almataabletet,ha elhagyják a 4/3 képarányt,akkor semert android készülékek el nincs kommunikáció direkt
(bluetoothon egy mp3 csengohangot nem lehet kuldeni,wifi hotspot hoz nem lehet kapcsolodni)
és le van korlátozva sok minden vagy zárva,es ha nem tört rendszeren vagy,csak a fejtörés van,hogy oldd meg ezt+azt.. ráadásul nagyon drága minden eszközük.Ha valamit kihagytam, kérlek javitsd
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest