Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok. A Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) -ot néztem ki. Amire kellene, facebook, böngészés, youtube, néha egy kis játék (kisebb játékok pl. kártya). Tehát leginkább netezésre használnám. Szerintetek megéri megvenni? Mediaba most elég jó áron van. Ahogy néztem nem olyan gyenge a hardvere ezért az árért. Van valakinek tapasztalata vele? Akku idő, kijelző stb?
Néztem még a Tab S2 9.7-et, de ez duplája az A-nak. Amire nekem kell szerintem nem éri meg ezt a felárat, bár azt nem tudom, hogy mennyire érződik a két gép között a kijelző és a ram különbség.
Ti melyiket ajánlanátok? 2-3 év múlva az A hardvere is elég lesz még a "normális használhatósághoz", vagy érdemesebb inkább most befektetni a drágább S2-be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest