- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Biztos felmerült egyesekben, főleg a törzstagokban/"törzsvendégekben", hogy hova a bánatba is tűntem.
Nos, egyrészt az egészségi állapotom az elmúlt 1-2 hétben nem alakult valami fényesen, plusz ahogy miden ember magánéletében nekem is akadnak problémáim. Na meg azért évek óta vinni egy topikot, legtöbbször egyedül elég fárasztó tud lenni.
Az év hátralevő részében már nem valószínű, hogy visszatérek az "aktív szolgálatba", de ahogy nézem nem állt meg az élet, szóval nincs is most rám nagyon szükség. A visszatérésig is mindenkinek minden jót, kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest