Új hozzászólás Aktív témák

• Deenee82

csendes tag

Sziasztok!

Még nem használtunk tabletet a családban. Egyedüli tabletes tapasztalat a családban rokon gyerekenek ajándékozott 2 db Lenovo A7-10-esekkel van. Azok megfelelően működnek a nem túl acélos harver ellenére. Most nyugdíjas édesanyámnak szeretnék venni Karácsonyra egy tabletet az alábbi paraméterekkel:

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10"
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon
    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Egyszerű játékok, internet.
    ■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. A keret: 60-70 eFt

Ami fontos volna továbbá, az a minél hoszabb akkuidő. Illetve fontos lenne a jó optimalizálás. A hardver oldal hidegen hagy, legyen gyors, ne akadozzon. A minél újabb Android verzió sem szempont. A 10" szerintem indokolt a jobb láthatóság végett.
    Köszi előre is a választ.
    Még annyi, hogy mi az oka annak, hogy a 10"-os tabletek közül soha nem ajánljátok a Lenovo A10-est? Kevés tapasztalatot találtam róla itt a fórumon is annak ellenére, hogy nem új modell, viszont az Árukeresőn, meg az Extreme Digitalon jó tapasztalatokat olvastam mind a gyorsaságot, mind az akkuidőt illetően. Nem mellékesen most az ED-on 49.990,-.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés