Új hozzászólás Aktív témák

• insyde5

aktív tag

Nemrégiben vettem egy asus memopad 8 me181cx táblát. Sajnos nem jött be :W . Ezért átpasszoltam egyik családtagomnak. A problémám az , hogy netezés közben belassul a böngésző, akadozik a szkroll, a kijelzőt nagyítva kicsinyítve megáll pár másodpercre. A másik a tárhely :Y . semmi játék nincs rajta A PIXWORLD kivételével, egy World és egy exel, egy néhány pár megabájtos progi ( speedtest és hasonlok ), és vinyókol hogy nincs hely :C , Pedig van még vagy 2 giga a 8ból. Próbáltam sdre átrakni a worldot exelt stb. de hibaüzenettel kilép áthelyezés közben ( próbálja újra ). Nemértem, ha nem engedi áthelyezni a telepitett alkalmazásokat, akkor miért van az Alkalmazás megtekintésénél olyan hogy ( SD re áthelyezés ) ? :R .

Szóval, én arra gondolok , hogy kevés neki az 1 gb ram, és a 8gb tárhely.

Hozzáértők segítségét kérem.

Mutatnátok olyan 2 gb ram és legalább 16 gb tárhellyel rendelkező 8" os táblát, amin nyugodt szívvel tudnék szörfölni ? ( és nem elmerűlni 2 kattintás között ).
    Csak Mo-i vásárlás jöhet szóba.
    Nem kell csúcskategóriás. Supportja jelenlegi viszonyok mellet legyen elfogadható, AKKUJA A LEHETŐ LEGJOBB.

A memopad 8 ért 45k adtam. Ezért hajladó vagyok többet is ha nincs más mód.

PRO: azért van jó tapasztalat is :), akkuja valóba jó, átlag 8 óra kijelző használat mellett. E-book olvasásra tökéletes.

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés