- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
tjb007 #62290 üzenetére
Köszönöm az információt, sajnos akkor kénytelen vagyok feljebb tolni az árat mivel számomra értelmetlennek tűnik egy olyan tablet megvásárlása ami idővel belassuló, szoftveresen haldokló pokollá változik és nem lehet újrahúzni..Mindenképp olyant szeretnék amihez le tudok tölteni elérhető filmware-t a saját oldalukról, amit aztán fel tudok tenni rá(így valódi kliensprogram ami mindent megcsinál helyettem nem is érdekel a lényeg hogy legyen filmware).
Plusz elfelejtettem mondani hogy mindenképp szeretném navigációra is használni a készüléket a multimédián kívül. Sokaknak mondtad az lg gpad 7-et hogy ebben erős a gps tehát nekem az is megfelelő lenne amennyiben ahhoz van elérhető filmware(gondolom ahhoz van?). Viszont rákeresve pl iponon is már nem elérhető azt írja mármint a LG G-Pad 7.0 V400 7". Honnan tudnám biztonságosan megvásárolni garanciával 40 körül?(Bár tudom hogy ez már pofátlan kérdés, de ez nekem tökéletes lenne csak bizonytalan vagyok a beszerzésében, használtat semmiképp nem szeretnék. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest