Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doner

aktív tag

válasz tjb007 #62290 üzenetére

Köszönöm az információt, sajnos akkor kénytelen vagyok feljebb tolni az árat mivel számomra értelmetlennek tűnik egy olyan tablet megvásárlása ami idővel belassuló, szoftveresen haldokló pokollá változik és nem lehet újrahúzni..Mindenképp olyant szeretnék amihez le tudok tölteni elérhető filmware-t a saját oldalukról, amit aztán fel tudok tenni rá(így valódi kliensprogram ami mindent megcsinál helyettem nem is érdekel a lényeg hogy legyen filmware).

Plusz elfelejtettem mondani hogy mindenképp szeretném navigációra is használni a készüléket a multimédián kívül. Sokaknak mondtad az lg gpad 7-et hogy ebben erős a gps tehát nekem az is megfelelő lenne amennyiben ahhoz van elérhető filmware(gondolom ahhoz van?). Viszont rákeresve pl iponon is már nem elérhető azt írja mármint a LG G-Pad 7.0 V400 7". Honnan tudnám biztonságosan megvásárolni garanciával 40 körül?(Bár tudom hogy ez már pofátlan kérdés, de ez nekem tökéletes lenne csak bizonytalan vagyok a beszerzésében, használtat semmiképp nem szeretnék. Előre is kösz.

Új hozzászólás Aktív témák