- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok. Ismerősöm keres tabletet, minél olcsóbban, minőségibb darabot és én az alábbiakat ajánlottam neki:
1. Lenovo A7-50 (A3500L)
2. WayteQ xTAB-79qci
3.Általatok ajánlott valamilyen verzióAmire szükséges van átlag felhasználás, semmi extra, néha ha van ideje akkor ezen nézne filmet, hallgatna zenét. Memóriakártya bővítési lehetőség is kellene rá, igaz ezeken mind van ( Kivéve a Nexus és egyéb drágább tableteket).
Képernyő felbontásban elég neki az 1024x768 is de én inkább HD felbontást néztem neki, ezenfelül mindegy 7" vagy 8"-os a készülék.
A tablet boltból lenne vásárolva, illetve az is fontos, hogy ne keljen ,,hackelni", tehát root + Custom rom, mert ő ahhoz egyáltalán nem ért, így csak az alap gyári rom lenne használva.Max ár 35k!
Ezen felül még az alábbi márkát néztem Alcor Zest Q813IX, de ez számomra sokat nem mond.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen házat vegyek?
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Nők, nőügyek (18+)
- Diablo IV
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Az ADATA legfrissebb XPG SSD-je hisz a piackutatóknak
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest