- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. március
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyre jobban tetszik ez a 101-es és az a jó benne még,hogy rádugtam az usb portra a logitech mk320-as usb-s vevőt és kb 5 sec alatt már fel is ismerte és kapásból tudtam használni a billentyűt és az egeret!
Jó kis masina ez, és stabil. Az előző verziós opera kb 2x produkálta azt,hogy egy weboldalra klikkelés után kilépett,de amióta az új opera van fent azóta az a weblap is simán megy. Frankón elmentem a könyvjelzőbe az oldalakat és csak rá kell tappolni,és már nyitja is,gyorsan és akadás mentesen. Amúgy a fontosabb dolgokat kiraktam a főképernyőre,és mielőtt valamit elindítok rátappolok a system monitor-ra és bezárom a felesleges programokat,ezzel is teher mentesítem a kütyüt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Delphi programozás
- Le Mans Ultimate
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó kis masina ez, és stabil. Az előző verziós opera kb 2x produkálta azt,hogy egy weboldalra klikkelés után kilépett,de amióta az új opera van fent azóta az a weblap is simán megy. Frankón elmentem a könyvjelzőbe az oldalakat és csak rá kell tappolni,és már nyitja is,gyorsan és akadás mentesen. Amúgy a fontosabb dolgokat kiraktam a főképernyőre,és mielőtt valamit elindítok rátappolok a system monitor-ra és bezárom a felesleges programokat,ezzel is teher mentesítem a kütyüt. 
Dr.NX