Új hozzászólás Aktív témák

• Burki

aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni a tablet témakörben jártasabb kollégáktól. Hetek óta szemezek az Asus Nexus 7 16 gigás változatával, főleg mióta kézben fogtam, megnyomkodtam, viszont őszintén szólva kicsit sokallom az árát, főleg azért, mert nem is vagyok benne teljesen biztos,hogy szükségem van nekem ilyesmire, és így kiadni 60-70 ezer forintot, kicsit ódzkodom tőle. Lehet,hogy egy kisebb tudású is elég lenne. Itt jön viszont a képbe az,hogy halvány lila gőzöm sincs,hogy melyik márka jöhetne még szóba, 90%-uk semmit nem mond névről amit itt olvastam a fórumban.
    Külföldről nem szívesen rendelnék, amilyen tapasztalataim vannak a garanciális dolgokkal, tutira veszem,hogy amit így rendelnék meg, és várok rá heteket, záros határidőn belül küldhetném szervízbe, azt pedig nem biztos,hogy szeretném.

Ami alapján keresek:
    - nagyon tetszik a Nexus 7 gördülékenysége, de nem vagyok benne biztos,hogy egy 4 magos eszközt kihasználnék, viszont a Samsung Galaxy Tab 2 (amit hugom használ) nekem biztosan lassú lenne
    - minimum 8 giga háttértár + bővíthetőség, vagy 16 giga, és ez esetben nem biztos,hogy kell a bővíthetőség
    - jó lenne, ha usb-ről tölthető lenne, és nem kell külön töltő hozzá
    - 3G nem szükséglet, GPS sem feltétlenül
    -a méretben sem vagyok biztos, 7 colnál nagyobb tabletet eddig nem néztem, viszont az említett samsung 7 colos mérete elég használhatónak tűnik nekem, nem hiszem,hogy szükség lenne nagyobb méretre

Ha valakinek van kedve, és türelme hozzám, szívesen fogadnék pár ajánlást,hogy milyen típusokat érdemes ilyen feltételekkel számításba venni.

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés