- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a tablet témakörben jártasabb kollégáktól. Hetek óta szemezek az Asus Nexus 7 16 gigás változatával, főleg mióta kézben fogtam, megnyomkodtam, viszont őszintén szólva kicsit sokallom az árát, főleg azért, mert nem is vagyok benne teljesen biztos,hogy szükségem van nekem ilyesmire, és így kiadni 60-70 ezer forintot, kicsit ódzkodom tőle. Lehet,hogy egy kisebb tudású is elég lenne. Itt jön viszont a képbe az,hogy halvány lila gőzöm sincs,hogy melyik márka jöhetne még szóba, 90%-uk semmit nem mond névről amit itt olvastam a fórumban.
Külföldről nem szívesen rendelnék, amilyen tapasztalataim vannak a garanciális dolgokkal, tutira veszem,hogy amit így rendelnék meg, és várok rá heteket, záros határidőn belül küldhetném szervízbe, azt pedig nem biztos,hogy szeretném.Ami alapján keresek:
- nagyon tetszik a Nexus 7 gördülékenysége, de nem vagyok benne biztos,hogy egy 4 magos eszközt kihasználnék, viszont a Samsung Galaxy Tab 2 (amit hugom használ) nekem biztosan lassú lenne
- minimum 8 giga háttértár + bővíthetőség, vagy 16 giga, és ez esetben nem biztos,hogy kell a bővíthetőség
- jó lenne, ha usb-ről tölthető lenne, és nem kell külön töltő hozzá
- 3G nem szükséglet, GPS sem feltétlenül
-a méretben sem vagyok biztos, 7 colnál nagyobb tabletet eddig nem néztem, viszont az említett samsung 7 colos mérete elég használhatónak tűnik nekem, nem hiszem,hogy szükség lenne nagyobb méretreHa valakinek van kedve, és türelme hozzám, szívesen fogadnék pár ajánlást,hogy milyen típusokat érdemes ilyen feltételekkel számításba venni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest