- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Ismét visszajöttem. Készítettem magamnak egy kisebb táblázatot a jelöltekkel:
ITT ELÉRHETŐ
A puszta tényeken túl:
- Samsung azért tetszene, mert Samsung... fanboy vagyok, eddig még nem csalódtam benne (kezdve az alapkategóriától a luxuscikkig)
- Nexus-ról mindenhol csak ámuldoznak, agyon van dicsérve, rossz nem lehet!
- Transformerek nagy előnye a csatlakoztatható dokkoló (billentyűzet), ami praktikus és megduplázza a tab üzemidejét, ami fantasztikus, de az Amazon.com-on az értékeléseknél nagyon sok rosszat olvastam hibás és gyorsan meghibásodó darabokról.
- iPad pedig iPad, telefonból nem vennék iOS-t, de itt, ahol a biztonság és megbízhatóság számít - nem a moddolhatóság, hanem stabil működés - (az Apple rugalmas garanciakezelése) egy iOS nem hagyna cserben.A 4 mag nagyjából csak szemfényvesztés, S3-am butítva van (2 aktív mag és 45%-kal visszavett GPU órajel), de még a Dead Trigger sem kottyan meg neki, nemhogy a rendszer futtatása.
2 GB RAM praktikus lenne Androidnál, mert ezzel szűkén vagyok az S3 esetében is.
Legszívesebben egy TF700-at vennék dokkolóval, csak félek a sok visszhang miatt.
Valami vélemény a listával kapcsolatban? Ki melyiket preferálja, melyikről van tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest