Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darko_addict

őstag

Sziasztok!

Ismét visszajöttem. Készítettem magamnak egy kisebb táblázatot a jelöltekkel:
    ITT ELÉRHETŐ
    A puszta tényeken túl:
    - Samsung azért tetszene, mert Samsung... fanboy vagyok, eddig még nem csalódtam benne (kezdve az alapkategóriától a luxuscikkig)
    - Nexus-ról mindenhol csak ámuldoznak, agyon van dicsérve, rossz nem lehet!
    - Transformerek nagy előnye a csatlakoztatható dokkoló (billentyűzet), ami praktikus és megduplázza a tab üzemidejét, ami fantasztikus, de az Amazon.com-on az értékeléseknél nagyon sok rosszat olvastam hibás és gyorsan meghibásodó darabokról.
    - iPad pedig iPad, telefonból nem vennék iOS-t, de itt, ahol a biztonság és megbízhatóság számít - nem a moddolhatóság, hanem stabil működés - (az Apple rugalmas garanciakezelése) egy iOS nem hagyna cserben.

A 4 mag nagyjából csak szemfényvesztés, S3-am butítva van (2 aktív mag és 45%-kal visszavett GPU órajel), de még a Dead Trigger sem kottyan meg neki, nemhogy a rendszer futtatása.

2 GB RAM praktikus lenne Androidnál, mert ezzel szűkén vagyok az S3 esetében is.

Legszívesebben egy TF700-at vennék dokkolóval, csak félek a sok visszhang miatt.

Valami vélemény a listával kapcsolatban? Ki melyiket preferálja, melyikről van tapasztalatotok?

:R

Új hozzászólás Aktív témák