- Sonarr és Radarr
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- SCYROX V6 gamer egér
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
NavySeal #53051 üzenetére
Néha nem árt használni a keresőt vagy követni az eseményeket. CE-ből kikerült a Mecool támogatottsága, azaz mégsem, egy parancssorral újra működni fog vagy remote.conf-ot használsz ahogy LE esetében tettük.
SSH-n kiadod ezt a parancssort majd újraindítod a boxot és úgy fog működni ahogy korábban:echo "meson-ir * mecool" > /storage/.config/rc_maps.cfg
-
dugesz77
őstag
válasz
NavySeal #42627 üzenetére
Hátha másnak is segítség..
Estuary(alapértelmezett) skin-nél így található meg minden más skin-nél lehetnek eltérések.Beállítások/Lejátszó/ Nyelv belépve A Szolgáltatások letöltése menüpont alatt a Felíratok létöltése ezekhez a nyelvekhez kapcsolót Hungary-ra állítani (vigyázz az angol is ki van jelölve azt ki kell kattintani)
Itt lejebb a Alapértelmezett sorozat felírat kereső itt az általad használtat letőlteni (én az opensubtitlest használom)
Alatta Alap film Felírat kereső ide szintúgy ugyan ezt beállítani.
Utána a Saját kiegészítők/felíratok/Opensubtitles/ Beállításoknál megadni a belépési információkat .
Film alatt menügombra a feliratok bekapcsolása/felírat letöltése és már ki is listázza a magyar nyelvű feliratokat de lehet az addon beállításoknál az első felírat automatikus létöltését is választani akkor azzal kezd.
Működik netflix alatt is.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz
NavySeal #42446 üzenetére
Ha nem tévedek akkor a q201-esek voltak 100M-esek és később lett belőlük gigabites változat is, a gxm_q200_2g_minix_neo_u9.dtb is gigabites de majd utánajárok.
Közben meg is találtam, régi LE-k esetében ezek a dtb-k voltak.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz
NavySeal #42442 üzenetére
ssh-n lehet, hogy megtudnád nézni, én egyszerűen update mappába másoltam a másik dtb-t a CE 8.95.0-val és frissítettem, azóta nem volt képkimaradás. Az ARC nem szólhat bele a témába, évek óta úgy használom az eszközeimet valamint a többi 10 Amlogic boxszal LE/CE …MC alatt soha nem volt ilyen gondom.
-
peterk
senior tag
válasz
NavySeal #42319 üzenetére
Szerintem ehhez a skint kellene módosítani. (Meg kell keresni azt az adott settings képernyő xml-t és hozzáadni egy külső parancsot). Ubuntu/Linux alatt elvileg nem egy nagy vasziszdasz, de CE/LE alatt egyelőre nulla a tapasztalatom, merthogy még nincs itt a cucc
(Mivel beépített skin, ezért gondolom a belső squashfs filerendszerben van, nem tudom, hogy ezeknél hogyan, hova kell tenni a módosítást.)
Ha megérkezik a kütyü, és az enyémen is lesz hasonló screen, akkor megnézem mit lehet csinálni.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
NavySeal #42261 üzenetére
Nálam minden erősítőbe megy és onnan az első HDMI helyre. Mindig 60 HZ hasznéltam az összes boxot de a napokban írták, hogy jó az 50 Hz is és elvileg jónak kellene lenni mégis előfordult pillanatnyi képvesztés. Vissza 60-ra éa elmúlt. Lehet, hogy a Tv kereste a kapcsolatot a boxal időnként és azért volt.
A lényeg, hogy most jó. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
NavySeal #42257 üzenetére
Az lehet akkor tényleg a frekit váltja (vagy a felbontást). Nézd meg előtte hány Hz-en és milyen felbontáson van a TV info gombjával, majd mikor elsötétül és visszajön megint nézd meg gyorsan. Bár lehet mindig ugyan arra teszi, csak kiad valami váltó parancsot valamiért.
-
Beni2360
félisten
válasz
NavySeal #42094 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne nekem tavaly Május óta van egy igaz az 3 GB változat de nagyon egybe van. Egy kis esztétikai hiba van rajta, a tetején világit a márka jelzés és elég erősen. Én megoldottam fekete fóliával amit a kocsiknál használnak díszítésnek. Semmi nem látszik és még a mintája mutatós is.
----------------------------------------
Strangers - És hogy milyen SD kártyát hát azt mindenki saját maga dönti el. Nekem van samu, cápa,SanDisk stb de mind U1-10. Ezek mennek évek óta.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
NavySeal #42072 üzenetére
Hát én próbálkoztam ilyen kártyával még az ext4 rendszer úgy ahogy elboldogult vele de CE-re nem ajánlom.
Nagyon lassú lesz a beolvasás és az egész rendszer. Most vágtam két felé a kártyát és amúgy is megadta magát. Nem erre a munkára lettek tervezve. Játszani, próbálkozni lehet de bosszúság lesz a vége szvsz.
---------------------------------
fledtamas - nem kapcsoltad el a profi beállításról?[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz
NavySeal #42019 üzenetére
Persze, ahogy fentebb írtam a geekbuying lengyel raktárából:
https://hu.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-Plus-Youtube-Netflix-4K-Streaming-TV-Box-399883.html
Két nap alatt hozták, a rendelés utáni második nap reggelén, teljesen elégedett vagyok a rendeléssel és a szállítással, remélhetőleg a kütyüvel is elégedett leszek, de ez még a jövő zenéje...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Okos Otthon / Smart Home
- Sonarr és Radarr
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- DDR5 GAMER PC! - AMD Ryzen 5 7600 - RX 6800 16GB - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+
- Mid gamer pc! Ryzen 5 5600GT/RTX 3070/32GB Ram/1TB SSD/Be quiet 700W/B450
- GAMER PC - RX 6800 16GB - i5 12400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+
- MID Gamer PC-m eladó! RTX 3070/I7-9700K/32GB RAM 3600mhz RGB/Thermaltake 750w/Asus Rog Z390/1TB SSD