Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibuka85
senior tag
válasz NavySeal #41436 üzenetére
En most viszem haza a Minix U9-H t. A doboza nagyon minőségi erős cucc. Igényesen néz ki. Majd késő délután írok hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
csibuka85
senior tag
válasz NavySeal #41439 üzenetére
Bízom benne hogy jó lesz. Itt a fórumban is dícsérik meg a külföldi oldalakon is csak jókat írnak róla. Bízom benne hogy 3 napon belül nem kell visszavinnem mert lassú vagy nem kompatibis valamivel vagy akármi.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
joysefke
veterán
válasz NavySeal #42019 üzenetére
Persze, ahogy fentebb írtam a geekbuying lengyel raktárából:
https://hu.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-Plus-Youtube-Netflix-4K-Streaming-TV-Box-399883.html
Két nap alatt hozták, a rendelés utáni második nap reggelén, teljesen elégedett vagyok a rendeléssel és a szállítással, remélhetőleg a kütyüvel is elégedett leszek, de ez még a jövő zenéje...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz NavySeal #42072 üzenetére
Hát én próbálkoztam ilyen kártyával még az ext4 rendszer úgy ahogy elboldogult vele de CE-re nem ajánlom.
Nagyon lassú lesz a beolvasás és az egész rendszer. Most vágtam két felé a kártyát és amúgy is megadta magát. Nem erre a munkára lettek tervezve. Játszani, próbálkozni lehet de bosszúság lesz a vége szvsz.
---------------------------------
fledtamas - nem kapcsoltad el a profi beállításról?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz NavySeal #42092 üzenetére
Kutya ütő legyek ha értem.
Ha nincs box akkor mivel akarod kipróbálni.
Egy SD kártya beszerzése nem egy nagy idő.
Max nem kintről veszel hanem az aprón.
Én is adnék egyet mert van vagy 6 db de ahhoz ................Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz NavySeal #42094 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne nekem tavaly Május óta van egy igaz az 3 GB változat de nagyon egybe van. Egy kis esztétikai hiba van rajta, a tetején világit a márka jelzés és elég erősen. Én megoldottam fekete fóliával amit a kocsiknál használnak díszítésnek. Semmi nem látszik és még a mintája mutatós is.
----------------------------------------
Strangers - És hogy milyen SD kártyát hát azt mindenki saját maga dönti el. Nekem van samu, cápa,SanDisk stb de mind U1-10. Ezek mennek évek óta.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz NavySeal #42230 üzenetére
Tegnap én is vettem egyet, remélem akkor jön ha hazaértem. Lesz néhány eladó boxom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SunMount3r
nagyúr
válasz NavySeal #42257 üzenetére
Az lehet akkor tényleg a frekit váltja (vagy a felbontást). Nézd meg előtte hány Hz-en és milyen felbontáson van a TV info gombjával, majd mikor elsötétül és visszajön megint nézd meg gyorsan. Bár lehet mindig ugyan arra teszi, csak kiad valami váltó parancsot valamiért.
-
Beni2360
félisten
válasz NavySeal #42257 üzenetére
Nálam is csinálta 1 x amikor 50 Hz-re volt állítva az alap felbontás. Vissza átállítottam 60 Hz-re és azóta nincs. Hátha
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz NavySeal #42261 üzenetére
Nálam minden erősítőbe megy és onnan az első HDMI helyre. Mindig 60 HZ hasznéltam az összes boxot de a napokban írták, hogy jó az 50 Hz is és elvileg jónak kellene lenni mégis előfordult pillanatnyi képvesztés. Vissza 60-ra éa elmúlt. Lehet, hogy a Tv kereste a kapcsolatot a boxal időnként és azért volt.
A lényeg, hogy most jó.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz NavySeal #42264 üzenetére
Milyen a sima bb2 dobozának az alja?
Az enyém tiszta fémlap és 53-57 C foknál nem megy feljebb. pedig most a ZIDOO X10 tetején van elhelyezve ami szintén be van kapcsolva.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
peterk
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz NavySeal #42319 üzenetére
Nekem telepítve van a Keymap Editor és ott vannak nekem a számbillentyűk társítva -feliratok-hangok-pause-stopp-codec infó-stb . Ott kell körülnézni esetleg benne-e van ez az opció vagy rákeresni, kérdezni.
De ez már közelít az OFF-hoz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
peterk
senior tag
válasz NavySeal #42319 üzenetére
Szerintem ehhez a skint kellene módosítani. (Meg kell keresni azt az adott settings képernyő xml-t és hozzáadni egy külső parancsot). Ubuntu/Linux alatt elvileg nem egy nagy vasziszdasz, de CE/LE alatt egyelőre nulla a tapasztalatom, merthogy még nincs itt a cucc (Mivel beépített skin, ezért gondolom a belső squashfs filerendszerben van, nem tudom, hogy ezeknél hogyan, hova kell tenni a módosítást.)
Ha megérkezik a kütyü, és az enyémen is lesz hasonló screen, akkor megnézem mit lehet csinálni.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
blakey
titán
válasz NavySeal #42442 üzenetére
ssh-n lehet, hogy megtudnád nézni, én egyszerűen update mappába másoltam a másik dtb-t a CE 8.95.0-val és frissítettem, azóta nem volt képkimaradás. Az ARC nem szólhat bele a témába, évek óta úgy használom az eszközeimet valamint a többi 10 Amlogic boxszal LE/CE …MC alatt soha nem volt ilyen gondom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz NavySeal #42446 üzenetére
Ha nem tévedek akkor a q201-esek voltak 100M-esek és később lett belőlük gigabites változat is, a gxm_q200_2g_minix_neo_u9.dtb is gigabites de majd utánajárok.
Közben meg is találtam, régi LE-k esetében ezek a dtb-k voltak.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz NavySeal #42627 üzenetére
Hátha másnak is segítség..
Estuary(alapértelmezett) skin-nél így található meg minden más skin-nél lehetnek eltérések.Beállítások/Lejátszó/ Nyelv belépve A Szolgáltatások letöltése menüpont alatt a Felíratok létöltése ezekhez a nyelvekhez kapcsolót Hungary-ra állítani (vigyázz az angol is ki van jelölve azt ki kell kattintani)
Itt lejebb a Alapértelmezett sorozat felírat kereső itt az általad használtat letőlteni (én az opensubtitlest használom)
Alatta Alap film Felírat kereső ide szintúgy ugyan ezt beállítani.
Utána a Saját kiegészítők/felíratok/Opensubtitles/ Beállításoknál megadni a belépési információkat .
Film alatt menügombra a feliratok bekapcsolása/felírat letöltése és már ki is listázza a magyar nyelvű feliratokat de lehet az addon beállításoknál az első felírat automatikus létöltését is választani akkor azzal kezd.
Működik netflix alatt is.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz NavySeal #43479 üzenetére
Valójában q201-es kell, de mindkettővel működik viszont a Wifi/BT miatt a q201 jobb a BB2-höz.
-
Beni2360
félisten
válasz NavySeal #52971 üzenetére
Nekem 03.01-óta van fent és semmi gondot nem találtam. CoreELEC-Amlogic.arm-9.0.1-Generic.img - MECOOL BB2 PRO
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz NavySeal #53051 üzenetére
Néha nem árt használni a keresőt vagy követni az eseményeket. CE-ből kikerült a Mecool támogatottsága, azaz mégsem, egy parancssorral újra működni fog vagy remote.conf-ot használsz ahogy LE esetében tettük.
SSH-n kiadod ezt a parancssort majd újraindítod a boxot és úgy fog működni ahogy korábban:echo "meson-ir * mecool" > /storage/.config/rc_maps.cfg
-
Ferenczi Áko
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs