- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Sziasztok!
Tudnátok e ajánlani mondjuk egy S912 -es vagy az új soc -os boxot az alábbiakra: kettőt vennék, egyet magamnak, egyet fateromnak. Amire én használnám, az torrent letöltés, a letöltött tartalom nézése lejátszóval (nem kell kodi), youtube, néha böngészés. Amire apám használná az youtube, böngészés, és azon belül online film oldalak használata. Mindezeket android alatt, nem akarok semmilyen coreelec vagy egyéb rendszert és dualbootot sem. Természetesen egér/billentyűzet lenne használva.
Nekem személy szerint a legnagyobb aggodalmam az online filmes oldalakkal szemben van... fogalmam sincs, hogy bírná e a hardver. Van itt olyan aki android alatt ilyesmire használja vagy kipróbálta?
Tudom, hogy az itteni felhasználok nagy része kodi lejátszóként használja a boxokat, de hátha van olyan aki androidozik is vele és a fentiekkel kapcsolatban van releváns tapasztalata.
Köszi!
-
oba
addikt
Az a helyzet, hogy a filmezés nálam tényleg annyiban fog kimerülni, hogy azt a heti pár sorozat részt fogom megnézni amit torrentről kölcsönzök. Emiatt nem raknék fel kodira épülő oprendszert mert akkor bukom a torrentet, a böngészést, a normális YT klienst. És esetleg ha később úgy alakul akkor egy snes emulátor is futna rajta. Szóval fontos nekem az android.
-
oba
addikt
20e Ft-ig melyik az ajánlott box ha 1080p YT menne rajta, illetve torrent ritkán, heti pár sorozat rész. Amiket vlcvel néznék, tehát nem kell kodi meg libreelec és társai. Néha böngésznék is chrome -al, mondjuk ph fórumot és híreket olvasnék. S912 -es dobozok gondolom jók lehetnek, főleg a torrent miatt gondolom hogy kellhet az erősebb soc és a több ram. X92 box jó lehet erre a célra? Logitech K400al vezérelném.
-
oba
addikt
Sziasztok!
Másik topikból ide irányítottak. Linkelném a kérdésemet ha nem gond.
Minden hasznos információt köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest